Αλλαγμένη και «κανονική» στη Λεωφόρο η ΑΕΚ | AEK Fans Blog

Αλλαγμένη και «κανονική» στη Λεωφόρο η ΑΕΚ

Written By Juker on Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017 | 10:46 μ.μ.

Χωρίς αλχημείες και με αλλαγές που επαναφέρουν τη… λογική στην 11άδα της θα πάει στη Λεωφόρο η ΑΕΚ. Δείτε το σχήμα που δοκιμάζει ο Ζοσέ Μοράις και πώς σκοπεύει να το στελεχώσει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ. 


Την απλή λογική που τόσο έλειψε στα προηγούμενα παιχνίδια -όσον αφορά στην ενδεκάδα της- θα εφαρμόσει η ΑΕΚ στη Λεωφόρο.

Αφήνοντας στην άκρη τα πειράματα με παίκτες που δεν αγωνίζονται στη φυσική τους θέση ή άλλους που είναι ανέτοιμοι, ο Ζοσέ Μοράις προτίθεται να παρατάξει όσο πιο… κανονική γίνεται την «Ένωση».

Τουλάχιστον αυτό έδειξε στην πρώτη δοκιμή που έκανε ενόψει ντέρμπι στα Σπάτα. Στις ασκήσεις που έκανε ο Πορτογάλος φάνηκε διατεθειμένος να επαναφέρει το 4-2-3-1 και να το στελεχώσει με τις προφανέστερες επιλογές.

Θεωρείται δεδομένο λοιπόν (ελλείψει και εναλλακτικών λύσεων) ότι μπροστά από τον Μπάρκα στην άμυνα θα είναι οι Ντίντακ, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος και Γκάλο. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Σιμόες-Γιόχανσον, ρόλο επιτελικού θα αναλάβει ο Μάνταλος, ενώ οι Πατίτο και Χριστοδουλόπουλος θα πλαισιώνουν από τα άκρα τον προωθημένο Πέκχαρτ.

*sport-fm.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2010 - 2018. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn