Header Ads


Εξελίξεις στην ΑΕΚ: Ποιοι ενημερώθηκαν ότι φεύγουν, ποιοι ανανεώνουν!

Εξελίξεις στην ΑΕΚ: Ποιοι ενημερώθηκαν ότι φεύγουν, ποιοι ανανεώνουν!


Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να προχωρήσει την υπόθεση «ανανεώσεις». Οι «κομμένοι», οι σίγουροι και αυτοί για τους οποίους δεν υπάρχει οριστική απόφαση.


Ο Ροντρίγκο Γκάλο ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ μέχρι το 2019, με την Ένωση να προχωρά σε μια κίνηση που επί της ουσίας είχε αποφασιστεί εδώ και πολύ καιρό. Πρόκειται για τον πρώτο παίκτη που κάλεσε η διοίκηση, προκειμένου να του προσφέρει νέο συμβόλαιο και όλα δείχνουν ότι με αυτόν ουσιαστικά... άνοιξε ο χωρίς.

Η ΑΕΚ μπήκε στη φετινή σεζόν έχοντας συνολικά εννέα ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους. Ο λόγος για τους Αραβίδη, Βάργκας, Κολοβέτσιο, Γκάλο, Λαμπρόπουλο, Μπακάκη, Πέκχαρτ, Ζόριτς, Βούρα. Ο Γκάλο ήταν ο πρώτος που ανανέωσε, ο Ζόριτς ο πρώτος που αποχώρησε.

Ήδη, ο Αραβίδης έχει ενημερωθεί ότι δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του και αναζητά ομάδα για να αποχωρήσει ακόμη και άμεσα, ενώ σχεδόν σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται και η μη ανανέωση του Βούρα, με την ΑΕΚ να έχει αποκτήσει από τώρα για το καλοκαίρι τον Παναγιώτη Τσιντώτα.

Από εκεί και πέρα, μεταξύ των υπολοίπων υπάρχουν παίκτες για τους οποίους έχει παρθεί ήδη θετική απόφαση και άλλοι που θα διεκδικήσουν την παραμονή τους με την παρουσία και την προσφορά τους μέχρι τέλους. Όπως υπάρχει και ο Τόμας Πέκχαρτ που προ καιρού ήταν δεδομένη η αρνητική απόφαση, όμως έχει καταφέρει να μεταστρέψει το κλίμα πλήρως.

Πάντως, όσο αφορά στην αμέσως επόμενη κίνησή της, δεν θα ήταν έκπληξη αν η ΑΕΚ αποφάσιζε να συνεχίσει το θέμα των ανανεώσεων... μένοντας στη θέση του δεξιού μπακ, με τον Μπακάκη.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.