Header Ads


Unlabelled Έριξε βόμβα η ΑΕΚ: στο... σπίτι του βασικός της παίχτης!

Έριξε βόμβα η ΑΕΚ: στο... σπίτι του βασικός της παίχτης!


Οι αλλαγές στην ΑΕΚ συνεχίζονται με τον Τζαουάντ Ουίλιαμς να απομακρύνεται, ενώ την ίδια στιγμή κυκλοφορούν φήμες για προσπάθεια της «Ένωσης» να... επαναπατρίσει τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη.


O έμπειρος Αμερικανός φόργουορντ-σέντερ οδηγείται στην έξοδο, με τις ανακατατάξεις στην «'Ενωση» να συνεχίζονται, έπειτα την προσθήκη του Ελονού και την αντικατάσταση του Ιβάνοβιτς με τον ΜακΓκραθ. Παράλληλα, το όνομα του Λουκά Μαυροκεφαλίδη επανέρχεται στο προσκήνιο και «παίζει» ξανά το σενάριο επιστροφής του στην ΑΕΚ.

Ο Ουίλιαμς αποκτήθηκε το καλοκαίρι, ύστερα από εισήγηση του Γιούρι Ζντοβτς, αφού οι δυο τους είχαν συνεργαστεί και στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Γκαζιάντεπ. Ο Αμερικανός ξεκίνησε δυναμικά τη σεζόν, αλλά στα τελευταία παιχνίδια έχει ρίξει κατακόρυφα την απόδοσή του.

Στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Άρη, ο Ουίλιαμς ήταν εκτός ρυθμού και είχε 1/5 σουτ, ενώ είχαν προηγηθεί πολύ κακές εμφανίσεις και στα παιχνίδια του Basketball Champions League. Έτσι, φαίνεται πως οι αλλαγές... διαιωνίζονται στην ΑΕΚ με τον 34χρονο να βρίσκεται κοντά στην απομάκρυνση.

Το σενάριο για επιστροφή Μαυροκεφαλίδη μπαίνει στο... κάδρο, με τον Έλληνα φόργουορντ να βρίσκεται εδώ και περίπου ένα μήνα στην Κίνα φορώντας την φανέλα της Κινγκντάο και πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις. Υπενθυμίζουμε πως ο «Λου» αποχώρησε από την ομάδα του Ζντοβτς μεσούσης της καλοκαιρινής προετοιμασίας, στη Σλοβενία.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.