Header Ads


Η απάντηση Δώνη στα σενάρια για ΑΕΚ!

Η απάντηση Δώνη στα σενάρια για ΑΕΚ!


Ξεκάθαρο μήνυμα προς τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του έστειλε ο Έλληνας κόουτς, ο οποίος πλέον βρίσκεται χωρίς ομάδα.


Ο Γιώργος Δώνης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Η πρώτη σελίδα» με τον Δημήτρη Μαλισιώβα, αναφέρθηκε στην πορεία που είχε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ενώ μίλησε για την πιθανότητα επιστροφής σε ελληνικό πάγκο ομάδας, καθώς και για τους δυο γιους του.

Πιο συγκεκριμένα:

Για το αν έχει δεχθεί κάποια πρόταση από την Ελλάδα, είπε:

Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι σέβομαι τους προπονητές που είναι στις ομάδες και δεν θα σας πω τίποτα. Το όνομά μου ενεπλάκη σε σενάρια για τον Παναθηναικό μετά τον Στραματσόνι. Γενικά υπάρχουν διάφορα τηλεφωνήματα, όμως ξαναλέω και τώρα που υπάρχουν αναφορές στον Τύπο για την ΑΕΚ, όπως μου είπατε, πως  δεν τοποθετούμαι Το μόνο που θα πω είναι ότι όποιος θέλει να με βρει ξέρει που θα με βρει.

Ολοκλήρωσα τη συνεργασία μου με την Αλ –Σάρτζα, θέλω ένα μήνα να σκεφτώ, ώστε να επιλέξω τον νέο μου σταθμό στην καριέρα μου.

Για την πορεία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα πρόσθεσε:

Γενικότερα είχα άλλα σχέδια για τον μέλλον μου. Προσπάθησα πολύ και μετά τον ΑΠΟΕΛ να βρω εργασία στην Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας, γιατί ήταν και ένα απ ’τα όνειρα μου. Ήρθε η μεγάλη πρόταση από την Αλ-Χιλάλ μετά την καλή πορεία που είχαμε στον ΑΠΟΕΛ. Μπορώ πλέον να πω, πως είναι η μεγαλύτερη ομάδα που έχω αναλάβει στην καριέρα μου, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω κάποια άλλη ομάδα . Η πίεση τόσο στην Σ. Αραβία, όσο κι εδώ στα Η.Α.Ε  γενικότερα είναι μεγαλύτερη σε σχέση με την Ελλάδα, γιατί ζητούν αποτελέσματα άμεσα.

Από εκεί και πέρα, αφού σταμάτησα τη συνεργασία μου με τη Χιλάλ το σκέφτηκα εντελώς οικονομικά το θέμα όταν πήγα στα Η.Α.Ε. Τελικά αποδείχθηκε λάθος η απόφασή μου αυτή στο να πάω στην Αλ-Σάρτζα, καθώς ποδοσφαιρικά δεν καταφέραμε να κάνουμε κάτι καλό αφού δεν ευνόησαν οι συνθήκες ώστε να παρουσιάσουμε αυτό που θέλαμε και οι δυο πλευρές. Να επισημάνω, πως εδω υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των ξένων, αφού έχεις δικαίωμα να διαθέτεις 3 ξένους, έναν Ασιάτη ενώ ο τερματοφύλακας πρέπει να είναι ντόπιος. Στην Εμιράτο Σάρτζα και δη στην ομώνυμη ομάδα  την Αλ-Σάρτζα δεν είχαμε επιτυχή αποτελέσματα για αυτό από το Δεκέμβριο συζήτησα με τη διοίκηση να λύσουμε ομαλά τη συνεργασία, κάτι που επιτεύχθηκε.

Για το αν έχει αλλάξει προπονητική σκέψη:

Είμαι 15 χρόνια στους πάγκους και σίγουρα εχω αλλάξει. Πολλές καταστάσεις ,πολλές εμπειρίες. Το επάγγελμά μας είναι δύσκολο και πολύπλοκο, αφού πρέπει να λάβεις αποφάσεις σε πολλούς τομείς εντός και εκτός γηπέδου, με διαχείριση προσώπων, ανθρώπων.

Για τη διαφορά Ελλήνων και Αράβων παραγόντων:

Μεγάλη εμπειρία κι αυτή η καθημερινότητα την τελευταία διετία. Για μενα που δεν είμαι και ο πιο εύκολος άνθρωπος  ήταν μια μεγάλη εμπειρία. Όπως   σε όλο τον κόσμο υπάρχει μια άμιλλα μια αντιπαλότητα μεταξύ πόλεων, εδώ υπάρχει άμιλλα  μεταξύ των εμιράτων και όσων έχουν ομάδες. Άρα θέλουν να διακριθούν και αφού ξοδεύουν πολλά λεφτά απαιτούν πολλά. Πάντως οι Έλληνες παράγοντες σε σχέση  με τους εδώ θα έλεγα πως είναι σχολιαρόπαιδα..

Για τους δυο γιούς του, ανέφερε:

O Τάσος είναι πολύ ευχαριστημένος στη Νις, αν και δεν έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής, έχει πολύ έμπειρους παίκτες δίπλα του όπως ο Μπαλοτέλι και γενικότερα έχει να κερδίσει πάρα πολλά. Από την άλλη ο Χρήστος έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά και αν θα παει στον Ηρακλή θα είναι κάτι θετικό αφού θα βρει χρόνο συμμετοχής.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.