Header Ads


Unlabelled Χαμός με τον παικταρά της ΑΕΚ - Μία ανάσα απ΄ τον ΠΑΟΚ, βρέθηκε και στο στόχαστρο του Ολυμπιακού!

Χαμός με τον παικταρά της ΑΕΚ - Μία ανάσα απ΄ τον ΠΑΟΚ, βρέθηκε και στο στόχαστρο του Ολυμπιακού!


Φοβερό παρασκήνιο με τον μεγάλο άσο της Ένωσης! Η διπλή κρούση τού Δικεφάλου του Βορρά και το ενδιαφέρον των Eρυθρολεύκων!


Μπορεί να φόρεσε τα κιτρινόμαυρα, αλλά πριν υπήρξε η πιθανότητα να φορέσει τα ασπρόμαυρα ή ακόμα και τα ερυθρόλευκα!

Ο λόγος για τον Σέρχιο Αραούχο, τον 24χρονο Αργεντινό επιθετικό, πρώην της Λας Πάλμας, που ήρθε στην Αθήνα για να αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ. Όμως, το όνομα του Αραούχο βρισκόταν πριν λίγες μέρες και στη μεταγραφική λίστα του Λούμπος Μίχελ και μάλιστα σε υψηλή θέση!

Έχοντας αρκετές άκρες στην Ισπανία, ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ κατέγραψε από το καλοκαίρι κιόλας στην ατζέντα του την περίπτωση του ικανότατου επιθετικού, που μπορεί να παίξει και στην αριστερή πλευρά και στην κορυφή της επίθεσης. Τελικά, η υπόθεση δεν προχώρησε και ο Μίχελ "πόνταρε" στον Μάμε Τιάμ, με το "στοίχημά" του να καταλήγει πανηγυρικά στον …κουβά!

Η περίπτωση του Αραούχο βγήκε και πάλι στο προσκήνιο στις αρχές του νέου έτους μετά και την πώληση του Ροντρίγκες στη Γαλατάσαραϊ και το έδαφος για να έρθει στην Τούμπα ο Αργεντινός ήταν πιο …πρόσφορο σε σχέση με το καλοκαίρι, όμως στον ΠΑΟΚ έμαθαν πως τον περασμένο Σεπτέμβριο ο άσος της Λας Πάλμας τιμωρήθηκε από την ισπανική δικαιοσύνη με ποινή φυλάκισης εννέα μηνών και στέρηση του διπλώματος οδήγησης, γιατί αρνήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ σε έλεγχο που του ζητήθηκε από την αστυνομία!

Στον ΠΑΟΚ είχαν μάθει νωρίτερα, βέβαια, πως ο Αργεντίνος είχε …έφεση στο ποτό από το πρώτο κιόλας διάστημα που βρέθηκε στην Ισπανία ως ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα Β΄ που τον δανείστηκε από την Μπόκα Τζούνιορς τον Ιούνιο του 2012 (πιάστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ λίγο καιρό αφού εγκαταστάθηκε στη Βαρκελώνη), όμως θεώρησαν πως μπορεί και να ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό, αμελητέο μπροστά στην αδιαμφισβήτητα μεγάλη αξία και τις ικανότητες του Αραούχο και αποτέλεσμα του νεαρού της ηλικίας του.

Το "κρούσμα" του Σεπτεμβρίου, όμως, υποχρέωσε τον Μίχελ να στραφεί σε άλλους ποδοσφαιριστές και κάπως έτσι προέκυψε ως πρώτη επιλογή ο Πέδρο Ενρίκε. Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΚ δεν ήταν η μοναδική ομάδα πριν την ΑΕΚ που ενδιαφέρθηκε για τον 24χρονο Αργεντινό, μιας και προηγήθηκε ο Ολυμπιακός πριν η Λας Πάλμας αγοράσει τα δικαιώματά του από την Μπόκα Τζούνιορς τον Ιούλιο του 2015, με το ποσό των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ!

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.