Header Ads


Πιέζει ο Αραούχο για ΑΕΚ!

Πιέζει ο Αραούχο για ΑΕΚ!


Ο 24χρονος φορ αποφάσισε να το πάρει πάνω του, σταμάτησε τις προπονήσεις (απουσίασε σήμερα) και ελπίζει άμεσα να λυθεί το θέμα (100.000 ευρώ η διαφορά) και να υπάρξει happy end...


Φαίνεται πως άμεσα θα έχουμε τέλος στην υπόθεση – περίπτωση του Σέρχιο Αραούχο (είτε με θετική είτε με αρνητική έκβαση) και το ενδεχόμενο να αποτελέσει ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ για το επόμενο διάστημα, είτε πρόκειται για 6μηνο δανεισμό είτε για 18μηνο όπως επιθυμούν από την Ένωση. Οριστική εξέλιξη επιθυμεί και ξεκίνησε να επιδιώκει ο 24χρονος Αργεντινός επιθετικός που θεωρεί ότι πρέπει πλέον να ασκήσει πίεση για να γίνει πράξη η επιθυμία του.

Ας αρχίσουμε από τα βασικά όμως. Ο Αραούχο φαίνεται πως από τη στιγμή που... ναυάγησε το ενδεχόμενο να συνεχίσει σε κάποια ομάδα της Ισπανίας και την Πριμέρα (δεδομένα ενδιαφέρθηκε η Χιχόν χωρίς να το δέχεται ο ίδιος), έχει καταστήσει σαφές στη διοίκηση της Λας Πάλμας ότι δεν τον ενδιαφέρει (άρα και δεν θα δεχθεί εύκολα) η προοπτική να συνεχίσει να αγωνίζεται σε κάποια από τις ομάδες της Κίνας που έχουν ήδη έρθει σε επαφή με το ισπανικό club.

Προφανώς από τις ομάδες που έχουν εκφράσει ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτησή του, πλέον, ο Αργεντινός άσος έχει προκρίνει την ΑΕΚ! Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ο ίδιος γι' αυτό και ο πατέρας του που τον εκπροσωπεί ζήτησε από τη διοίκηση της ομάδας των Κανάριων Νήσων να επισπεύσουν τις διαδικασίες και να μη χαλάσει το deal με την Ένωση για 100.000 ευρώ... Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η πλευρά του παίκτη και αφορά τα χρήματα που ο ίδιος κερδίζει.

Αξίζει να σημειώσουμε πως παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ επισήμως διέψευσε την υπόθεση του Αραούχο, από την ημέρα που το μαντάτο αποκαλύφθηκε από τα ισπανικά ΜΜΕ, οι δυο πλευρές (ΑΕΚ και Αραούχο) είναι σε διαρκή επαφή και επικοινωνία. Σε καθημερινή βάση σύμφωνα πάντα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ... Επαφές που έχει αναλάβει και πραγματοποιεί ο πατέρας του 24χρονου Αργεντινού φορ.

Ο άσος της Λας Πάλμας αποφάσισε από σήμερα να ασκήσει πίεση με κάθε τρόπο προς τους διοικούντες την ισπανική ομάδα με στόχο να τελειώσουν άμεσα τη διαπραγμάτευση με την ΑΕΚ και να προχωρήσει η υπόθεσή του. Πώς πιέζει ο Αραούχο την Λας Πάλμας για να την οδηγήσει σε deal με την Ένωση; Αποφάσισε ότι δεν θα πηγαίνει στις προπονήσεις της ομάδας και δεν θα ανταποκρίνεται στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις (με δεδομένο ότι δεν υπολογίζεται)...

Η απουσία από τις προπονήσεις ξεκίνησε από την ημέρα που διανύουμε καθώς ο Αργεντινός επιθετικός δεν επισκέφτηκε το προπονητικό κέντρο της ομάδας των Κανάριων Νήσων και ενημέρωσε τον λόγο για τον οποίο έκανε κάτι τέτοιο! Κι αν δεν τελειώσει η υπόθεση όπως ο ίδιος επιθυμεί τότε είναι αποφασισμένος να απουσιάσει και τις επόμενες μέρες από το πρόγραμμα εκγύμνασης της ομάδας που άλλωστε δεν τον υπολογίζει για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Την ίδια ώρα ένα μέρος των οπαδών της Λας Πάλμας αποχαιρέτισε τον Σέρχιο Αραούχο τονίζοντας πως ο ποδοσφαιριστής φεύγει από την ομάδα με προορισμό την Αθήνα και την ΑΕΚ: «Ο Σέρχιο Άραούχο είναι με το ένα πόδι στην Ελλάδα, κλείνουν όλα για να ταξιδέψει χωρίς προβλήματα. Από τους Passion Amarilla UD σου ευχόμαστε τα καλύτερα, Σέρχιο», ανέφερε το μήνυμα των οπαδών στο twitter.

*gazzetta.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.