Header Ads


Unlabelled Συγκλονιστικοί διάλογοι του Ούγκο Αλμέιδα με οπαδούς της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Συγκλονιστικοί διάλογοι του Ούγκο Αλμέιδα με οπαδούς της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)


Το post του στο facebook προκάλεσε έκρηξη στον κόσμο της ΑΕΚ, όμως ο Πορτογάλος βρήκε τον τρόπο και τον χρόνο για να αποδείξει ότι είναι πολύ μεγάλος αθλητής.


Δεν πέρασαν πολλές ώρες από την ήττα στο Αγρίνιο, εκεί όπου ο Ούγκο Αλμέιδα έκανε την καλύτερη του εμφάνιση με την κιτρινόμαυρη φανέλα, όταν ο Πορτογάλος θέλησε να ανεβάσει μία φωτογραφία στο facebook και να κάνει ένα σχόλιο. «Δύσκολες συνθήκες. Ένα γκολ δεν ήταν αρκετό. Αλλα συνεχίζουμε να πολεμάμε, επειδή είμαστε ΑΕΚ. Η ΑΕΚ ποτέ δεν τα παρατάει. Τιμάμε τη φανέλα». Ωστόσο, ο εξοργισμένος κόσμος της ΑΕΚ, ξεκίνησε να σχολιάζει το συγκεκριμένο πόστ, σε αρκετά έντονο και επιθετικό ύφος. Όχι απευθυνόμενος μόνο στον Πορτογάλο, αλλά σε όλους τους παίκτες.

Χαρακτηριστικό είναι το πρώτο σχόλιο που έφτασε, όπου μεταξύ άλλων έλεγε στον Αλμέιδα: «Γιατί δεν το βουλώνετε όλοι και να επιστρέψετε στις νίκες; Είμαστε απογοητευμένοι. Απλά σκάστε όλοι σας. Έχουμε μπουχτήσει». Η ποδοσφαιρική παιδεία και το ήθος του Αλμέιδα, δεν άφησε ασχολίαστο το σχόλιο του φίλου της ΑΕΚ. «Σεκαταλαβαίνω. Είσαι απογοητευμένος, όπως και εγώ. Όπως και όλη η ομάδα. Δουλεύουμε, τρέχουμε, παλεύουμε, αλλά τα αποτελέσματα δεν μας δικαιώνουν. Θα μπορούσα να μην μιλάω, ναι. Αλλά έχω μάθει να μην κρύβομαι στα δύσκολα. Είμαι εδώ και θα σου πω ότι εμείς θα αλλάξουμε τα πράγματα. Και θέλουμε τους οπαδούς στο πλευρό μας».

Αμέσως ο Ούγκο άρχισε να κερδίζει… πόντους, με τα σχόλια να αυξάνονται το ένα μετά το άλλο. «Είσαι καλός στρατιώτης, δείξε τον δρόμο και στους άλλους», ήταν ένα άλλο σχόλιο, με τον Πορτογάλο να απαντάει: «Φίλε μου, όταν νικάμε, νικάμε όλοι μαζί και όταν χάνουμε, χάνουμε όλοι μαζί. Δεν υπάρχει εγώ σε μία ομάδα. Και χρειαζόμαστε όλους τους στρατιώτες για τις επόμενες μάχες».

Τα σχόλια του κόσμου, φυσικά, κατέφθαναν βροχή μέχρι πρωίας, ωστόσο όσο ήταν διαθέσιμος ο Πορτογάλος, απαντούσε σε όλους, έναν προς έναν, αντιλαμβανόμενος την πικρία του κόσμου και τις δικαιολογημένες αντιδράσεις. Κατάφερε μάλιστα, σε μία δύσκολη ημέρα, να αντιστρέψει κάπως το κλίμα. Όσο ήταν δυνατόν. Ο ίδιος όμως, με την απίστευτη αντιμετώπιση του προς τους φίλους της ΑΕΚ, σίγουρα κέρδισε την εκτίμηση τους.

*aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.