Τρομερή δήλωση Χιμένεθ: "Γι' αυτό γύρισα στην ΑΕΚ"! | AEK Fans Blog

Τρομερή δήλωση Χιμένεθ: "Γι' αυτό γύρισα στην ΑΕΚ"!

Written By Juker on Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017 | 11:23 μ.μ.

Τους λόγους για τους οποίους αποδέχτηκε την πρόταση για επιστροφή στην "Ένωση" εξήγησε ο Μανόλο Χιμένεθ. 


Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στη Nova και ξεκαθάρισε ότι γύρισε στην ΑΕΚ γιατί την έχει στην καρδιά του και πως τα χρήματα δεν τον ενδιαφέρουν.

"Από την πρώτη στιγμή που έφυγα απ' την ΑΕΚ στην προηγούμενη θητεία μου, θα επέστρεφα οποιαδήποτε στιγμή θα με χρειαζόταν η ομάδα. Λόγω οικονομικών προβλημάτων και όχι για αγωνιστικούς λόγους ήταν δύσκολο το έργο μας την προηγούμενη φορά.

Η ΑΕΚ όμως κέρδισε την καρδιά μου. Για μένα υπάρχουν δύο ομάδες, η Σεβίλλη και η ΑΕΚ, στις οποίες θα γύριζα οποιαδήποτε στιγμή μου ζητηθεί. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν επέστρεψα για οικονομικούς λόγους. Δεν με απασχολεί το συμβόλαιο, αλλά μόνο το πως θα βοηθήσω. Γι' αυτό ζητάω και από τους ποδοσφαιριστές μου να δεσμευτούμε ότι θα δουλέψουμε για να νικήσουμε. Να μπορούν να μας κρίνουν για την αγωνιστική μας συμπεριφορά εντός γηπέδου και όχι για την παθητικότητα που θα έχουμε", είπε αρχικά.

- Σε σχέση με την προηγούμενη θητεία του, τώρα είναι πιο αισιόδοξος, αφού οι συνθήκες μοιάζουν να είναι καλύτερες;

"Είναι διαφορετικές συνθήκες. Όχι καλύτερες. Δεν υπάρχουν δύο καταστάσεις ίδιες, αλλά μπορεί να είναι και παρόμοιες". Τόσο πριν όσο και τώρα τα άτομα που γνώρισα στην ομάδα ήταν ΑΕΚ. Αυτό είναι που μετράει. Όλοι είμαστε περαστικοί από την ομάδα και κανένας δεν μένει για πάντα στην ιστορία.

Η ομάδα είναι που μένει κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ο λόγος που έφυγα τότε δεν ήταν αγωνιστικός. Το τελευταίο παιχνίδι που έκατσα στον πάγκο ήταν με τον Πανιώνιο, όταν νικήσαμε με γκολ του Μανωλά. Από τότε τα πράγματα έχουν αλλάξει. Τότε οι λόγοι που έφυγα ήταν οικονομικοί και όχι αγωνιστικοί. Οι παίκτες δεν άντεχαν άλλο".

- Ο πρώτος του στόχος για το ματς της Κυριακής με τον Αστέρα ποιος είναι;

"Το σημαντικό είναι να θέλουμε να δείξουμε ότι θέλουμε να πετύχουμε. Το ποδόσφαιρο το ποδόσφαιρο πάντα το καταλάβαινα από την αγωνιστική συμπεριφορά κι αυτό δεν διαπραγματεύεται. Το να θέλεις να κάνεις σωστά τα πράγματα δεν διαπραγματεύεται.

Στη συνέχεια, ανάλογα με τον αντίπαλο και το πως πάει το παιχνίδι, είναι κάτι που το βλέπεις διαφορετικά. Η θέληση όμως για τη νίκη είναι μη διαπραγματεύσιμη".

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2010 - 2018. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn