Header Ads


Unlabelled Αυτό το ποσό χωρίζει τον Αραούχο από την ΑΕΚ!

Αυτό το ποσό χωρίζει τον Αραούχο από την ΑΕΚ!


Με το ένα πόδι στην Ελλάδα ο Αργεντινός παιχταράς, εφόσον καλυφθεί η οικονομική διαφορά. Τρελαμένος να έρθει στην ΑΕΚ, ξεκαθάρισε στη Λας Πάλμας.


Είναι ξεκάθαρο πλέον, ότι ο Σέρχιο Αραούχο έχει προκρίνει να συνεχίσει στην ΑΕΚ την καριέρα του, σε σχέση με άλλες ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον για την περίπτωσή του, όπως η Γκρέμιο για παράδειγμα. Ωστόσο υπάρχουν δυσκολίες την υπόθεση, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Αργεντινός επιθετικός σε δηλώσεις του.

Αρχικά το πρόβλημα ήταν, ότι η ΑΕΚ αξιώνει δανεισμό του ποδοσφαιριστή για 1,5 χρόνο, με τη Λας Πάλμας να αξιώνει ένα ποσό ως ενοίκιο ύψους 500.000 ευρώ, κάτι που βρίσκει αντίθετη την ελληνική ομάδα. Οι διαπραγματεύσεις όμως συνεχίστηκαν και απ' ότι φαίνεται οι δύο πλευρές έχουν έρθει πολυ κοντά σε συμφωνία με τις πληροφορίες να αναφέρουν την ύπαρξη οικονομικής διαφοράς γύρω στις 100.000 ευρώ και αφορά την κάλυψη των αποδοχών του παίκτη.

Από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, του οποίου την υπόθεση χειρίζεται ο πατέρας του, υπάρχει διακαής πόθος για τη μετακόμιση στην Ελλάδα. Εκτός από τα λεγόμενά του το δείχνουν και οι πράξεις του. Ο 24χρονος επιθετικός απείχε από την προπόνηση της Λας Πάλμας την Τρίτη και ξεκαθάρισε, ότι δεν πρόκειται να τηρήσει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, αν δεν ξεκαθαρίσει η μεταγραφή. Τόσο πολύ ψημένος είναι να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.