Header Ads


Unlabelled «Έκοψε» τον παικταρά του Ολυμπιακού η Ένωση – Απίθανο ποιον πήρε, θα ...τρελαθούν οι ΑΕΚτζήδες!

«Έκοψε» τον παικταρά του Ολυμπιακού η Ένωση – Απίθανο ποιον πήρε, θα ...τρελαθούν οι ΑΕΚτζήδες!


Απίστευτο το παρασκήνιο για το "μπαμ" των πρωταθλητών! Τι σχέση έχει η ΑΕΚ με την υπόθεση και γιατί οι οπαδοί της δεν θα πιστεύουν αυτό που θα διαβάσουν; Μόνο εδώ!


Φωτιά έχουν πάρει τα μεταγραφικά σενάρια που αφορούν τις μεγάλες ομάδες της Σούπερ Λιγκ, καθώς οδεύουμε προς τα μέσα του Γενάρη και κορυφώνονται οι επαφές για τις κινήσεις ενίσχυσης.

Τις περισσότερες φορές, μάλιστα, μία μεταγραφική υπόθεση κρύβει από πίσω της μπόλικο παρασκήνιο, το οποίο συνήθως δε βγαίνει προς τα έξω, ή αποκαλύπτεται μετά από καιρό, όταν έρθει η ...κατάλληλη στιγμή!

Αυτό συμβαίνει και με την περίπτωση του Σισοκό που ετοιμάζεται να έρθει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό και πρόκειται, όπως αναφέρουν οι περισσότεροι που γνωρίζουν τον παίκτη, για εξαιρετική περίπτωση μπακ.

Δε φαίνεται, όμως, ότι είχαν την ίδια άποψη πριν από καιρό στην ΑΕΚ για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο Σκύλος, οι άνθρωποι της Ένωσης είχαν απορρίψει τον 29χρονο Γάλλο μπακ το καλοκαίρι του 2015, θεωρώντας πως ήταν ένας παίκτης που δεν έκανε για την ομάδα και που δεν είχε τα προσόντα να σηκώσει το βάρος της κιτρινόμαυρης φανέλας.

Παρόλο, φυσικά, που μιλάμε για έναν αμυντικό που έχει παίξει σε ομάδες όπως είναι η Πόρτο, η Λυών, η Βαλένθια και η Λίβερπουλ, με αρκετές συμμετοχές και σημαντική παρουσία, οι Κιτρινόμαυροι έκριναν ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής... δεν κάνει.

Το ακόμα πιο φοβερό, βέβαια, σε αυτή την υπόθεση, που θα κάνει σίγουρα τους οπαδούς της ΑΕΚ να ...τρελαθούν, είναι ότι στην Ένωση προτίμησαν τον Αύγουστο του 2015 αντί του Σισοκό τον ...Ντίντακ Βίλα! Μιλάμε, φυσικά, για έναν παίκτη που δεν έχει δείξει μέχρι και τώρα στην ομάδα και που αποτελεί συνεχώς αντικείμενο χλευασμού από την "κιτρινόμαυρη" εξέδρα...

Βέβαια, θα πρέπει να τονίσουμε ότι το θέμα για τον Σισοκό και την ΑΕΚ ήταν και οικονομικό, καθώς ο Γάλλος μπακ έχει πολύ μεγάλο συμβόλαιο, ενώ ο Ισπανός είχε σαφώς μικρότερο κασέ.

Από την άλλη, δε λέμε ότι ο Σισοκό θα έρθει και θα κάνει ...παπάδες στον Ολυμπιακό, ούτε προεξοφλούμε ότι είναι παικταράς, όπως παρουσιάζεται, πάντως, από το σύνολο του Τύπου, ωστόσο χειρότερος από τον Ντίντακ δε γίνεται να είναι!

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.