Header Ads


Unlabelled Ξεκάθαρη απάντηση Μαυροειδή για το... χαστούκι (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεκάθαρη απάντηση Μαυροειδή για το... χαστούκι (ΒΙΝΤΕΟ)


«Έλαβε... μυθικές διαστάσεις το θέμα με τον Ζντοβτς», αναφέρει μεταξύ άλλων ο άσος της ΑΕΚ.


Ένα από τα περιστατικά που συζητήθηκαν πολύ στο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Σάσαρι, στην Ιταλία, ήταν αυτό ανάμεσα σε Γιούρι Ζντοβτς και Δημήτρη Μαυροειδή, κατά τη διάρκεια ενός τάιμ άουτ, όπου φάνηκε ο Σλοβένος να ρίχνει... χαστούκι στον παίκτη, τη στιγμή που του έκανε παρατηρήσεις σε πολύ έντονο ύφος (δείτε το βίντεο στο τέλος).

Ο άσος της ΑΕΚ απάντησε σήμερα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΚΑΕ και έκανε λόγο για... παρεξήγηση!

Η δήλωση του «Μαύρο» στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Επιβεβλημένη είναι μετά από μια ήττα η αυτοκριτική, από τον καθένα μας χωριστά. Αυτό θα κάνουμε όλοι όσοι αγωνιστήκαμε και στο Σάσαρι. Τα λόγια τέτοιες ώρες είναι φτώχεια.

Όμως, με λύπη μου είδα, ότι ένα γεγονός έλαβε «μυθικές» διαστάσεις από τα media, και αναγκάζομαι εκ των πραγμάτων να αποκαταστήσω την αλήθεια.

Μια εικόνα δεν είναι πάντα χίλιες λέξεις. Ο προπονητής μου δεν χειροδίκησε εναντίον μου κι ας «αποφάνθηκαν» κάτι τέτοιο οι περισσότεροι. Ο τηλεοπτικός φακός τον αδικεί, και αδικεί και εμένα προσωπικά. Ο προπονητής μίλησε μεν σε έντονο ύφος και έκανε μια κίνηση, αλλά ουδέποτε έθιξε την αξιοπρέπειά μου και δεν με χτύπησε.

Η αξιοπρέπειά μου θίχτηκε για την έκταση, που πήρε το θέμα, του οποίου φέρομαι «συμπρωταγωνιστής» χωρίς να είμαι.

Θεωρώ αδικία αυτό, που καταγράφηκε. Και μεγαλύτερη αδικία, που δεν «καταγράφεται» από τα media η κίνηση-χάδι του προπονητή προς το μέρος μου, όπου αποδεικνύονται τα παραπάνω, που σας είπα και το καλό κλίμα μεταξύ μας.

Ας πρυτανεύσει η λογική αυτές τις ώρες. Η ΑΕΚ βρίσκεται μέσα σε όλους τους στόχους και δουλεύουμε όλοι, με τα σωστά και τα λάθη μας, για την επίτευξη των στόχων.

Σας ευχαριστώ».

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.