Header Ads


Unlabelled «Τίγρη», ΦΤΑΙΣ και ΤΩΡΑ άλλαξέ τα ΟΛΑ!

«Τίγρη», ΦΤΑΙΣ και ΤΩΡΑ άλλαξέ τα ΟΛΑ!


Ο Βασίλης Βέργης γράφει γιατί η Τρίπολη πρέπει να αποτελέσει το «τέλος» της ΑΕΚτσήδικης τραγωδίας και την αρχή ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ για τη νέα σεζόν στην ΑΕΚ από τον Μελισσανίδη.


Ο Ζοσέ Μοράις είναι προσωπική επιλογή του Δημήτρη Μελισσανίδη στην οποία δεν έφερε αντίρρηση ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Προηγουμένως ο Τιμούρ Κετσπάγια ήταν προσωπική επιλογή του Ντούσαν Μπάγεβιτς στην οποία δεν έφερε αντίρρηση ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Και οι δύο επιλογές αποδείχθηκαν, στην πράξη, κάκιστες για την ΑΕΚ. Σε συνδυασμό με τις μεταγραφικές αστοχίες-γκάφες του περασμένου καλοκαιριού, και την αδυναμία να βοηθήσουν άμεσα οι τωρινές (Αϊντάρεβιτς για 2ο ματς - Βράνιες στην πρεμιέρα του αποβλήθηκε και ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ την ΑΕΚ ενώ είχε ισοφαρίσει τον Αστέρα Τρ.), η Ένωση βρίσκεται πλέον φάτσα με την πραγματικότητα. Η σεζόν της αντί για «Ερχόμαστε» έγινε «Διαλυόμαστε» αγωνιστικά.

Δεν υπάρχει τίποτα απ΄το οποίο μπορεί να πιαστεί. Μια ομάδα που πορεύεται από γκέλα σε γκέλα. Τόσο μέσα στο ΟΑΚΑ όσο και έξω από αυτό. Στην Τρίπολη προηγήθηκε κι όμως… Πέτυχε να βρεθεί πίσω στο σκορ (1-2). Παρά το γεγονός ότι ο Πέκχαρτ (!) σκόραρε για δεύτερη φορά (όχι απίστευτο, αλλά αληθινό, για έναν μικρής κλάσης φορ ο οποίος όμως έντιμα παλεύει τελευταία και παίζει όσο μπορεί!), ο Βράνιες με τη 2η κάρτα που πήρε «τελείωσε» την όποια προσπάθεια της Ενωσης για επιστροφή.

Η φετινή ΑΕΚ μοιάζει να μην έχει σωτηρία. Δεν πρόκειται να επαναλάβω το αυτονόητο. Ο,τι είπα δηλαδή μετά τη γκέλα στο ΟΑΚΑ με τον Παναιτωλικό, άσχετα αν σύσσωμη η ΠΑΕ ΑΕΚ (προεξάρχοντος του ιδιοκτήτη της) διέψευδε. Ο Ζοσέ Μοράις είναι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ. Δεν μπορεί να οδηγήσει αυτό το καράβι.

Το θέμα, λοιπόν, δεν είναι αν θα απολυθεί σήμερα, αύριο ή στη… Λεωφόρο ο Πορτογάλος. Το θέμα είναι να ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ο Δημήτρης Μελισσανίδης ότι η φετινή σεζόν της ΑΕΚ είναι ΤΡΑΓΩΔΙΑ. Να ΔΕΧΘΕΙ πρωτίστως τις δικές του ευθύνες και μέσα από την «ήττα» της σεζόν να αποφασίσει να τα ΑΛΛΑΞΕΙ πραγματικά ΟΛΑ!

Ο Μελισσανίδης είναι εγωιστής, αλλά και ρεαλιστής. ΓΝΩΡΙΖΕΙ την αλήθεια καλύτερα από τον καθένα μέσα στην ΑΕΚ. Ξέρει ότι το φετινό πρότζεκτ απέτυχε παταγωδώς. Η ομάδα του είναι στο -13 από τον Ολυμπιακό ο οποίος έχει ένα ματς λιγότερο. Αυτό, στην ΑΕΚτσίδικη διάλεκτο, στη γλώσσα κάθε μεγάλης ομάδας, στη λογική Μελισσανίδη ιδίως, είναι για να… τα σπας όλα!

Οπότε; Οπότε ο «τίγρης» πρέπει να τα ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΑ. Από τώρα για την επόμενη σεζόν. Δεν είναι εύκολο Γενάρη μήνα. Διότι η ΑΕΚ έχει μπροστά της το κύπελλο και τα πλέι οφ μήπως και πάρει τη 2η θέση για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η οικοδόμηση της ΑΕΚ, για τη  νέα σεζόν, σε επίπεδο προπονητή και παικτών όμως πρέπει να αρχίσει άμεσα. Ας θέλει τον Λουτσέσκου να τον κλείσει αύριο για το καλοκαίρι. Αν όχι, ας πάει στην Ευρώπη να πάρει έναν ΜΕΓΑΛΟ προπονητή. Να τον πληρώσει αδρά και μαζί του να χτίσει την ΑΕΚ έτσι όπως αξίζει στο κλαμπ αλλά και στη δική του Ενωσίτικη τρέλα.

Είναι πλέον ηλίου φαεινότερο. Η ΑΕΚ του Μελισσανίδη χρειάζεται ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ από τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Γιατί ΜΟΝΟ αυτός μπορεί. Φέτος, έπαιξε, ΕΧΑΣΕ, ΦΤΑΙΕΙ γιατί αυτός είναι το αφεντικό. Όπως πέρυσι όταν πήρε η ομάδα του το κύπελλο στον τελικό με τον Ολυμπιακό αυτός αποθεώθηκε κι αυτός υποσχέθηκε πως ήταν «μόνο η αρχή».

Το λάθος όμως γίνεται «έγκλημα» όταν δεν το αποδέχεσαι και δεν το διορθώνεις. Τα φετινά λάθη στην ΑΕΚ υπήρξαν ατελείωτα. Οσα χρόνια γνωρίζουμε τον Μελισσανίδη έχει δείξει ότι δεν διστάζει στην αυτοκριτική. Το θέμα είναι η επόμενη μέρα. Και σε αυτή δεν χωράνε ξανά λάθη. Από τον ίδιο. Σε όλα τα επίπεδα.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.