Header Ads


Τα σκάει ο «Τίγρης» για αντι-Μοράις - Πού χτυπάει και ποιος κάηκε!

Τα σκάει ο «Τίγρης» για αντι-Μοράις - Πού χτυπάει και ποιος κάηκε!


Ραγδαίες οι εξελίξεις στην ΑΕΚ όσον αφορά το διάδοχο του Πορτογάλου προπονητή που θα είναι απ' το πάνω ράφι! Η λίστα Μελισσανίδη και τι ...περίεργο συμβαίνει με τις εφημερίδες!


Η ΑΕΚ επιβεβαίωσε και χθες στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ότι είναι βαθιά ...άρρωστη και γι΄ αυτό η διοίκηση συνεχίζει εντατικά τις επαφές της για τον αντικαταστάτη του Μοράις.

Είναι κοινό μυστικό, άλλωστε, στα Σπάτα ότι ο Πορτογάλος είναι τελειωμένος και πως παραμένει στον πάγκο μέχρι να βρεθεί ο διάδοχός του.

Όπως, άλλωστε, σας αποκάλυψε ο SportDog τις προάλλες, το θέμα του προπονητή το χειρίζεται προσωπικά ο Δημητρής Μελισσανίδης, ο οποίος προτίθεται να ξοδέψει αρκετά χρήματα για να φέρει έναν κόουτς με καλό βιογραφικό.

Μάλιστα, οι Κιτρινόμαυροι έχουν χτυπήσει ήδη μεγάλες πόρτες, χωρίς ωστόσο να βρουν ακόμα ανταπόκριση, ενώ κοιτάζουν όλες τις διαθέσιμες επιλογές από τις κορυφαίες αγορές (Ισπανία, Πορτογαλία, Γαλλία, Γερμανία).

Ο Τίγρης έχει στα χέρια του μία λίστα με κορυφαίους προπονητές και έχει δώσει εντολή στους άμεσους συνεργάτες του να προσεγγίσουν όλες τις εφικτές περιπτώσεις, ανεξάρτητα από το κασέ τους, δείγμα του ότι δεν υπολογίζει αυτή τη στιγμή τα χρήματα, προκειμένου να φέρει στην ομάδα ένα τεχνικό με εμπειρία και παραστάσεις.

Την ίδια στιγμή, πάντως, προκαλεί μεγάλη απορία το γεγονός ότι στα τελευταία πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, ακόμα και στην πάντα έγκυρη και καλά πληροφορημένη σε θέματα της ΑΕΚ, "Ώρα", δε γίνεται καμία αναφορά στο θέμα του προπονητή. Δεν έχει διαρρεύσει περιέργως κανένα όνομα, ενώ αποφεύγεται οποιαδήποτε αναφορά στο μέλλον του Μοράις. Ενδεχομένως, βέβαια, αυτό να σημαίνει ότι οι επαφές της ΑΕΚ γίνονται κάτω από άκρα μυστικότητα και πως μέχρι να βρεθεί ο "εκλεκτός", δε θέλουν από την ομάδα να βγει τίποτα προς τα έξω.

Όσον αφορά τον Γιοβάνοβιτς, το μοναδικό όνομα μαζί με τον Λουτσέκου που έχει γραφεί για την ΑΕΚ, όπως έχουμε τονίσει ξανά είναι αδύνατο να απασχολήσει σοβαρά την Ένωση από τη στιγμή που στα Εμιράτα απολαμβάνει ένα τεράστιο συμβόλαιο, ενώ πρόσφατα δέχθηκε μία πολύ ηψηλή πρόταση για να αναλάβει την εθνική ομάδα των ΗΑΕ.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.