Header Ads


Unlabelled «Τελειώνουμε κι ερχόμαστε Αθήνα»!

«Τελειώνουμε κι ερχόμαστε Αθήνα»!


Αυτό ήταν το μήνυμα των εκπροσώπων του Ντίας στην ΑΕΚ που πλέον αναμένει την τήρηση της δέσμευσης και την άφιξή τους.


Οι πληροφορίες που έλαβαν αργά τις πρώτες πρωινές ώρες στην ΑΕΚ για την υπόθεση του Χόρχε Περέιρα Ντίας έκαναν λόγο για ουσιαστικό τέλος της συνεργασίας του ποδοσφαιριστή με την Τζοχόρ της Μαλαισίας.

Πιο συγκεκριμένα στη τελευταία επαφή που είχε ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς με τους εκπροσώπους του Αργεντινού επιθετικού πληροφορήθηκε πως το διαζύγιο είναι δεδομένο και ότι μπήκαν οι υπογραφές μεταξύ των δύο πλευρών.

Πρόκειται βέβαια για κάτι που έχει ξανακούσει ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ με τη διαφορά ότι δεν γινόταν πριν αναφορά για υπογραφές στη λύση του συμβολαίου. Για τον λόγο αυτό άλλωστε η επίσημη ΑΕΚ δεν έχει επικοινωνήσει όλο αυτό το διάστημα το παραμικρό για τη συγκεκριμένη περίπτωση περιμένοντας τις εξελίξεις…

Μπορεί να γράφτηκε και να ειπώθηκε πως η Ένωση είχε δώσει ακόμη και deadline προ 5 ημερών για οριστική εξέλιξη μέσα στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, αλλά όπως αποδείχτηκε κάτι τέτοιο υπήρχε μόνο στη φαντασία ορισμένων! Η ΑΕΚ παρακολουθούσε, ενημερωνοταν και κρατούσε στάση αναμονής για τον εκλεκτό της στην γραμμή κρούσης.

Η τελευταία ενημέρωση που είχε ο Μαϊστόροβιτς ήταν πως «τελειώνουμε κι ερχόμαστε άμεσα Αθήνα. Είναι θέμα πλέον ωρών για να τελειώσει και τυπικά αφού βρέθηκε η φόρμουλα για τα οφειλόμενα».

Βέβαια κάτι τέτοιο (όχι τόσο συγκεκριμένο) έχει ειπωθεί ξανά από τους ατζέντηδες του Ντίας για αυτό και στην ΑΕΚ έξυπνα και εύστοχα δεν επικοινωνούν απολύτως τίποτα. Κοντός ψαλμός αλληλούια που λέμε…

*www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.