Header Ads


Unlabelled Όταν ο Ντέμης άκουγε από... μακριά τις φωνές στη «Σκεπαστή»

Όταν ο Ντέμης άκουγε από... μακριά τις φωνές στη «Σκεπαστή»


Μια όμορφη ιστορία με τον Ντέμη Νικολαΐδη να ακούει από μακριά τους οπαδούς της ΑΕΚ στην «Σκεπαστή» θυμήθηκε ο Αντώνης Μήνου, με αφορμή αφιέρωμα στην πορεία του Απόλλωνα Σμύρνης τη σεζόν 1994-95.


Τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου στις 22.00 στο Novasports Stories θα θυμηθούμε την κορυφαία πορεία του Απόλλωνα Σμύρνης στην Α εθνική (1994-95). Έχοντας ως αρχισκόρερ τον Demis Nikolaidis με 17 γκολ, στην πρώτη του ολοκληρωμένη σεζόν στη μεγάλη κατηγορία, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» κατετάγη 4η, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της στο κύπελλο UEFA.

Ο Αντώνης Μήνου θυμάται τη μέρα που δοκιμάστηκε ο Ντέμης από τον Γιάννη Παθιακάκη, αλλά και το όνειρο που είχε ο νεαρός τότε επιθετικός, από την πρώτη μέρα που έγινε κάτοικος Ριζούπολης...

«Παίζαμε αγώνα στην Ριζούπολη και κάναμε προθέρμανση. Πολλές φορές την ίδια ώρα έπαιζε και η ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια και τα δυο γήπεδα ήταν κοντά. Βέβαια στην ΑΕΚ ήταν πολύς περισσότερος κόσμος, 10.000 και 15.000 ΑΕΚτζήδες. Εκεί, στη διάρκεια της προθέρμανσης, άκουγε ο Ντέμης τις ιαχές από τη θύρα, την “Σκεπαστή” τότε, και ερχόταν και μου έλεγε: “Τους ακούς, τους ακούς;” και του έλεγα “ναι Ντέμη τους ακούω”», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Μήνου.




*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.