Header Ads


Έτσι «τίναξε την μπάνκα» ο Μελισσανίδης!

Έτσι «τίναξε την μπάνκα» ο Μελισσανίδης!


Ο Σέρχιο Αραούχο προβάρει πλέον τα κιτρινόμαυρα, με την ΑΕΚ να κλείνει το μεγάλο «deal» και να φέρνει στην Αθήνα τον Αργεντινό παικταρά. 


 Ο 24χρονος στράικερ τα έχει βρει σε όλα με την Ένωση και πλέον αυτό που αναμένεται, είναι η άφιξή του στη χώρα μας, με την ΑΕΚ να αποκτά έναν επιθετικό από το πολύ πάνω ράφι που δεδομένα την ανεβάζει επίπεδο.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποφάσισε να πυροδοτήσει την «βόμβα» Αραούχο, υλοποιώντας μια μεταγραφή που θα κοστίσει στην ΑΕΚ, μόνο για τα υπόλοιπο της σεζόν, περισσότερες από 500.000 ευρώ. Καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο παίκτης θα λάβει για τους επόμενους μήνες περίπου 350.000 ευρώ, ενώ άλλες 200.000 ευρώ θα καταβληθούν στην Λας Πάλμας, ως «ενοίκιο».

Η Ένωση ωστόσο φέρεται να έχει εξασφαλίσει και τον πρώτο λόγο για το μέλλον του Αραούχο και την επόμενη σεζόν, βάζοντας τις σχετικές οψιόν στην συμφωνία με την Λας Πάλμας αλλά και τον παίκτη. Με τη συμφωνία, για τον 1,5 χρόνο δανεισμού, να ξεπερνά το 1.500.000 ευρώ καθαρά. Και την Ένωση να δείχνει έτσι πως θέλει να επενδύσει στον Αραούχο, κρατώντας τον εδώ για χρόνια. Μιας και στο τραπέζι έχει τεθεί και οψιόν, για την αγορά όλων των δικαιωμάτων του παίκτη, το καλοκαίρι του 2018.

Πάντως πέρα από την οικονομική υπέρβαση, για να φτάσουμε στο αίσιο τέλος αυτής της υπόθεσης, απαιτήθηκαν λεπτοί χειρισμοί, με τις επαφές της ΑΕΚ με την Λας Πάλμας αλλά και τον παίκτη, να είναι συνεχείς εδώ και πολλές μέρες. Ο Άλεξ Ντε Μπαρτόλο πιστώνεται ένα μεγάλο μέρος αυτής της επιτυχίας, καθώς ήταν ο άνθρωπος που χειρίστηκε αρχικά το ζήτημα και έκανε τις πρώτες επαφές για λογαριασμό της ΑΕΚ. Ενώ σημαντική, αποδείχθηκε και η συμβολή του ατζέντη Παύλου Διανή, που ανέλαβε την ολοκλήρωση της συμφωνίας και τις τελικές διαπραγματεύσεις.

Κάπως έτσι, το σούπερ «deal» έκλεισε οριστικά χθες το βράδυ, με τον Αραούχο να δείχνει εμπράκτως πως και ο ίδιος, έβλεπε την ΑΕΚ ως την ιδανική επιλογή για τη συνέχεια της καριέρας του. Κλείνοντας τα αυτιά του στις προτάσεις που είχε από Ισπανία, Ιταλία, Βραζιλία και Κίνα και δίνοντας προτεραιότητα στην ΑΕΚ. Τη φανέλα της οποίας θα φορά τουλάχιστον για το υπόλοιπο της σεζόν.

*enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.