Header Ads


Unlabelled Άγριο παρασκήνιο με Μοράις-Μαϊστόροβιτς: Η εντολή Τίγρη σε Λύμπε, οι παίκτες από «φίλο» και το φιάσκο!

Άγριο παρασκήνιο με Μοράις-Μαϊστόροβιτς: Η εντολή Τίγρη σε Λύμπε, οι παίκτες από «φίλο» και το φιάσκο!


Απίθανα πράγματα γίνονται στην ΑΕΚ με τον Πορτογάλο κόουτς, τον Σουηδό και τις πρώτες μεταγραφές! Πού κολλάει με το "περίεργο" στόρυ ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού;


Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, εδώ στο Σκύλο, ο νέος προπονητής που θα διαδεχθεί τον Μοράις στον "κιτρινόμαυρο" πάγκο, θα έχει τη "σφραγίδα" του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Βλέπετε, ο Πορτογάλος τεχνικός αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και προφανώς ο Σουηδός "χρεώνεται" σε μεγάλο βαθμό αυτή τη λάθος, όπως αποδείχθηκε, εισήγηση, χωρίς, βέβαια, αυτό να σημαίνει κάτι στην παρούσα φάση για το μέλλον του.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης ήταν αυτός που είχε ταξιδέψει κάτω από άκρα μυστικότητα στην Πόλη για να συζητήσει με τον Μοράις και να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα για χάρη της Ένωσης, ενώ πρώτα είχε προηγηθεί "τσεκάρισμα" από τον Νίκο Λυμπερόπουλο(!), μετά από εντολή του Τίγρη.

Ο Σουηδός, λοιπόν, δε δυσκολεύτηκε να κλείσει το deal με τον Μοράις, καθώς τον γνώριζε (ως μάνατζερ) από την εποχή που δούλευε στην Αντάλιασπορ λόγω ...Αϊντάρεβιτς! Πώς έχει το "περίεργο" στόρυ;

Ο παίκτης, που αποτελεί, ως γνωστόν, την πρώτη μεταγραφή του Μαϊστόροβιτς στην ΑΕΚ και η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής δεν έχει ...θέλξει με την παρουσία του, είχε προταθεί εκείνη την εποχή στη τουρκική ομάδα του Μοράις από τον φίλο μάνατζερ και πρώην συνεργάτη του Σουηδού, Γιάνγιανατς.

Από τον συγκεκριμένο ατζέντη, μάλιστα, "ψώνισε" και δεύτερη φορά η Ένωση, καθώς απέκτησε ένα ακόμα πελάτη του, τον Όγκνιεν Βράνιες!

Βέβαια, συνηθίζεται οι τεχνικοί διευθυντές να κάνουν δουλειές με συγκεκριμένους μάνατζερ που έχουν καλές σχέσεις και εμπιστεύονται, πόσω μάλλον όταν ο Σουηδός ήταν συνεργάτης με τον εν λόγω ατζέντη, ωστόσο θυμίζουμε ότι η βασική "κατηγορία" για τον Μιλοβάνοβιτς ήταν ότι έφερνε παίκτες στην ΑΕΚ εκμεταλλευόμενος μόνο τις διασυνδέσεις του με ...φίλους και γνωστούς.

Όπως και να έχει, πάντως, ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς συνεχίζει ...ακάθεκτος να "τρέχει" τον σχεδιασμό της νέας ΑΕΚ, αν και στη σύντομη θητεία του στην Ένωση χρεώνεται ήδη ένα ...σήριαλ που, όπως όλα δείχνουν, καταλήγει σε μέγα φιάσκο!

Ο λόγος για την υπόθεση Ντίας, όπου περιέργως από την τελευταία εβδομάδα του 2016 διαρρέεται ότι ο παίκτης κλείνει και έρχεται στην Ελλάδα για χάρη της Ένωσης, ωστόσο, όπως τελικά διαπιστώθηκε, μόνο αυτό δεν έχει γίνει τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Είναι απορίας άξιον, δηλαδή, ποιος έβγαζε προς τα έξω ότι ο Αργεντινός είναι καθ΄ οδόν για την ΑΕΚ, αλλά τελικά προέκυψε ένα αξεπέραστο εμπόδιο στην περίπτωσή του, με αποτέλεσμα τώρα οι Κιτρινόμαυροι να τρέχουν και να μη φτάνουν για την απόκτηση επιθετικού τη στιγμή που η μεταγραφική περίοδος έχει περάσει σε φάση αντίστροφης μέτρησης.

sportdog
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.