Header Ads


Unlabelled Έλληνας «τ΄ άρπαξε» στο εξωτερικό και γυρίζει στην πατρίδα - ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ του ανάβουν ...κόκκινο!

Έλληνας «τ΄ άρπαξε» στο εξωτερικό και γυρίζει στην πατρίδα - ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ του ανάβουν ...κόκκινο!


Ποιος επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια (με γεμάτες τις τσέπες) στη χώρα μας, πού ...δεν μπορεί να βρει δουλειά στη Super League και γιατί; Διαβάστε με ένα "κλικ"!


Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από την Αλ Σαρτζάχ ο Γιώργος Δώνης.

Ο Έλληνας προπονητής έλυσε το συμβόλαιό του, το οποίο προέβλεπε σύμφωνα με τις πληροφορίες μεγάλη αποζημίωση, και κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά.

Όπως λέγεται, μάλιστα, θα ήταν θετικός στο ενδεχόμενο να γυρίσει στην πατρίδα, αν και αυτό το διάστημα δεν υπάρχουν διαθέσιμοι πάγκοι, ενώ είναι αλήθεια ότι τρεις από τις τέσσερις μεγάλες ομάδες της Super League είναι ...απαγορευμένες για διαφορετικούς λόγους για τον Γιώργο Δώνη.

Από τον ΠΑΟΚ αποχώρησε επεισοδιακά, κάνοντας δικαστήρια για να εξασφαλίσει οφειλόμενα, παρόμοια κόντρα είχε και με την ΑΕΚ του Μελισσσανίδη όταν αγωνιζόταν στην Ένωση ως ποδοσφαιριστής, ενώ ο Παναθηναϊκός κάλυψε πρόσφατα το κενό στον πάγκο με τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Στην περίπτωση του Τριφυλλιού θυμίζουμε, μάλιστα, ότι το όνομα του Γιώργου Δώνη είχε παίξει πολύ έντονα στον Τύπο ως διάδοχος του Αντρέα Στραματσόνι, ωστόσο το τάιμινγκ ήταν κακό από την άποψη ότι ο Έλληνας προπονητής δεν ήταν εύκολο εκείνο το διάστημα να σπάσει το συμβόλαιό του με την Αλ Σαρτζάχ.

Τότε, πάντως, είχε διαρρεύσει με αφορμή το ενδιαφέρον των Πρασίνων η επιθυμία του Γιώργου Δώνη να γυρίσει στην Ελλάδα, οπότε είναι επόμενο να περιμένει κανείς ότι ο Έλληνας τεχνικός θα εξετάσει πλέον πιο ζεστά το ενδεχόμενο να καθίσει ξανά σε πάγκο της Super League.

Βέβαια, όπως προαναφέραμε, αυτή τη στιγμή δε βοηθούν οι συγκυρίες τον Γιώργο Δώνη για μία νέα εντός συνόρων πρόκληση, οπότε ίσως χρειαστεί να κάνει λίγη υπομονή μέχρι (και αν) του παρουσιαστεί η μεγάλη ευκαιρία...

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.