Header Ads


«Θέλω να έρθω στην ΑΕΚ, αλλά...»

«Θέλω να έρθω στην ΑΕΚ, αλλά...»


Διαβάστε τι δηλώνει ο Σέρχιο Αραούχο στο gazzetta.gr για την ΑΕΚ και ταυτόχρονα όλο το ρεπορτάζ σχετικά με τα δεδομένα της υπόθεσης...


Η περίπτωση του Σέρχιο Αραούχο είναι (μετά το φιάσκο με Ντίας) εκείνη του ποδοσφαιριστή που θα ήθελαν πολύ στην ΑΕΚ για να καλυφθεί το κενό που έχει παρατηρηθεί στην γραμμή κρούσης. Κι αυτό διότι τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά είναι πιο κοντά σε αυτό που αναζητούν οι «κιτρινόμαυροι» οι οποίοι δεν έχουν προτεραιότητα να αποκτηθεί φορ «κολόνα». Προφανώς αυτό ισχύει διότι στο ρόστερ υπάρχουν Αλμέιδα και Πέκχαρτ...

Στο gazzetta.gr διαβάσατε όλα τα δεδομένα της υπόθεσης Αραούχο από χθες (23/01) το βράδυ σχετικά με τις αντικειμενικές δυσκολίες για το συγκεκριμένο ζήτημα. Το γεγονός δηλαδή πως στην ΑΕΚ φέρονται (από τους Ισπανούς) να ζητούν να κλείσουν deal δανεισμού για 1,5 χρόνο καλύπτοντας σημαντικό μέρος των ετήσιων απολαβών του.

Οι Ισπανοί τονίζουν πως από το ισπανικό club παρουσίασαν απαίτηση (και) για ενοίκιο του 24χρονου Αργεντινού ποδοσφαιριστή ύψους 500.000 ευρώ (αν πρόκειται για δανεισμό πέρα του υπόλοιπου της σεζόν που διανύουμε). Κάτι πάντως που προφανώς στην ΑΕΚ δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία συζήτησης να πληρώσουν «ενοίκιο» αφού πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που επιθυμούν να... ξεφορτωθούν (έστω από 6 μήνες έως 1,5 χρόνο αφού το συζητάνε).

Την ίδια ώρα από την Ισπανία και τη Marca προέκυψε δυνατό ενδιαφέρον από την Γκρέμιο. Μάλιστα στο δημοσίευμα τονιζόταν πως έως την Παρασκευή θα έχουν ολοκληρωθεί οι επαφές των δυο πλευρών για τον Αραούχο ο οποίος παρουσιάζεται από τους Ισπανούς να μην επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και την ΑΕΚ.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Σέρχιο Αραούχο ο οποίος αφενός ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος θέλει να έρθει στην Αθήνα για λογαριασμό της Ένωσης και αφετέρου αποκάλυψε πως έχει ήδη μιλήσει με την ΑΕΚ και είναι κοντά σε συμφωνία μαζί της! Βέβαια αυτό δεν αρκεί αφού και σε deal να φτάσει ο Αργεντικός φορ με τους «κιτρινόμαυρους» αν δεν τα βρουν οι δυο ομάδες δεν θα μπορέσει να προχωρήσει το θέμα τελικά.

«Ναί είναι αλήθεια ότι έχουμε μιλήσει και πως είμαι κοντά στην ΑΕΚ, όμως η αλήθεια είναι ότι υπάρχει ένα θέμα με τον σύλλογο και δεν με αφήνει ακόμη να φύγω και αφορά έναν άλλον επιθετικό που θέλουν να φέρουν στην ομάδα. Είναι αυτό που περιμένω προκειμένου στη συνέχεια να μετακινηθώ, αλλά πρέπει να δούμε τι θα αποφασίσουν», είπε αποκλειστικά στο gazzetta.gr ο Σέρχιο Αραούχο.

«Έχω επαφή με την ΑΕΚ, είμαι απόλυτα θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσω στη συγκεκριμένη ομάδα, αλλά πρέπει να περιμένω ο σύλλογός μου να αποφασίσει, να κάνει κάποιες κινήσεις που θα συνδεθούν με την αποχώρησή μου. Είμαι έτοιμος να αποχωρήσω και το μόνο που λείπει είναι να δώσει την άδειά της η Λας Πάλμας», κατέληξε ο 24χρονος Αργεντινός φορ.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε την επίσημη θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ όπως αυτή εκφράστηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης όταν οι Ισπανοί αποκάλυψαν το θέμα της προσέγγισης της Ένωσης για τον Σέρχιο Αραούχο. «Ο Αραούχο είναι μία από τις περιπτώσεις που τέθηκε στα υπόψιν μας αλλά δεν πρόκειται να ασχοληθούμε. Ως εκ τούτου θέμα Αραούχο δεν υπάρχει για την ΑΕΚ», τονιζόταν στην επίσημη ενημέρωση από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ και έως τώρα δεν λέγεται (επισήμως και μη) κάτι διαφορετικό από αυτό...

*gazzetta.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.