Header Ads


Φαβορί η ΑΕΚ για Τζαβέλλα!

Φαβορί η ΑΕΚ για Τζαβέλλα!


Ο Γιώργος Τζαβέλλας με ενέργειες του Ιβάν Σαββίδη βγάζει άμεσα διαζύγιο με τον ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ φαντάζει το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του.


Οπως αποκαλύπτει η FORZA αυτού του Σαββατοκύριακου, ο Ιβάν Σαββίδης συναντήθηκε με τον Γιώργο Τζαβέλλα για να μιλήσουν για τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η πρώτη επαφή του προέδρου του ΠΑΟΚ με τον διεθνή ποδοσφαιριστή είχε ένταση, αλλά η δεύτερη και πιο πρόσφατη που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα με απόφαση του Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη ήταν σε καλύτερο κλίμα.

Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός απολογήθηκε για την ένταση της προηγούμενης συνάντησης με τον ισχυρό άνδρα του «δικεφάλου» να του κάνει την τελική πρόταση για το διαζύγιο.

Ο Ιβάν Σαββίδης πρότεινε στον Τζαβέλλα την πληρωμή ενός χρόνου από το τετραετές συμβόλαιο ως αποζημίωση με τον 30χρονο άσο να αποδέχεται τη συμβιβαστική λύση υπογράφοντας το χαρτί της αποδέσμευσης.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη ο Γιώργος Τζαβέλλας είναι πιο κοντά από ποτέ στην ΑΕΚ με το διαζύγιο του παίκτη με τΟν ΠΑΟΚ να ανακοινώνεται τη Δευτέρα.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.