Header Ads


Unlabelled Χιμένεθ: «Να μάθουμε να κερδίζουμε κι όταν δεν παίζουμε καλά»

Χιμένεθ: «Να μάθουμε να κερδίζουμε κι όταν δεν παίζουμε καλά»


Μια ΑΕΚ που θα μάθει να νικά ακόμα και όταν δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο θέλει να φτιάξει ο Μανόλο Χιμένεθ μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στους «16» του Κυπέλλου.


Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός τεχνικός στη συνένετευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τους Βοιωτούς: 

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς. Έπαιξε έντονα ο αντίπαλος, όμως η μεγαλύτερη δυσκολία ήταν ο αγωνιστικός χώρος, που δεν μας επέτρεπε να σκοράρουμε, αλλά προσπαθήσαμε. Δεν ήταν ένα καταπληκτικό ματς. Ήταν όμως αποτελεσματικό για εμάς. Πρέπει να μάθουμε να κερδίζουμε και όταν δεν μπορούμε να παίξουμε. Είναι σημαντικό οι παίκτες να πιστεύουν στον εαυτό τους ανεξάρτητα από τα συστήματα και τις συνθήκες. Είχαμε ξεκινήσει πολύ καλά με το σύστημα που επιλέξαμε, αλλά η αλλαγή του Ντίας μας έκανε να αλλάξουμε και ίσως χάσαμε λίγο την αυτοσυγκέντρωσή μας».

Για τον Μεληκιώτη: «Είμαι ευχαριστημένος απ’ όλους τους παίκτες μου και όχι μόνο από τον Μεληκιώτη. Όπως και από τους Βάργκας, Μάνταλο, Αϊντάρεβιτς που έχουν ποιότητα και ήταν δύσκολο γι’ αυτούς να σταθούν σε αυτό το γήπεδο».

Για τον Αραούχο: «Ακούγονται πολλά και δεν μπορώ να πω κάτι για τον Αραούχο. Η ομάδα προσπαθεί και δεν μπορεί να πω τίποτα μέχρι να τελειώσει. Γνωρίζω τον Αραούχο, αλλά η προσοχή μου τώρα είναι στους παίκτες που έχω στη διάθεσή μου».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.