Header Ads


Ο Τζαβέλλας, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός...

Ο Τζαβέλλας, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός...


Είναι γνωστό ότι η διαδικασία έκδοσης συναινετικού διαζυγίου μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Γιώργου Τζαβέλλα είναι σε πλήρη εξέλιξη χωρίς ακόμη να έχει ανακοινωθεί το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών.


Ωστόσο πρέπει να θεωρείται δεδομένο (και επί της ουσίας είναι) ότι ο διεθνής Έλληνας αμυντικός τη δεδομένη χρονική μεταγραφική περίοδο που διανύουμε θα κυκλοφορεί ελεύθερος (εκτός πάντα συγκλονιστικού απροόπτου). Γεγονός που λογικά κι αναμενόμενα δεν μπορεί να αφήνει... ασυγκίνητες τις υπόλοιπες ομάδες.

Προσοχή όμως για να μην παρεξηγηθούμε, όταν λέμε για υπόλοιπες ομάδες, προφανώς εννοούμε τα δύο μεγάλα club της Αθήνας (ΑΕΚ και Παναθηναικος), χωρίς ωστόσο και το επισημαίνουμε, να υπάρχει καμία επίσημη θέση, ή έστω κάποια διαρροή που να φωτογραφίζει πως θα κινηθεί κάποιο από τα δύο με το που ανακοινωθεί ο... χωρισμός του ΠΑΟΚ με τον Τζαβέλλα για την απόκτησή του.

Ωστόσο στις κουβέντες που φέρεται να έχει κάνει ο διεθνής αμυντικός στην Θεσσαλονίκη και κατά τη διάρκεια της (ομαλής και απόλυτα φυσιολογικής για τέτοιες καταστάσεις) διαπραγμάτευσης για το... διαζύγιο με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, αυτό που προκύπτει ως συμπέρασμα από τον ίδιο και το περιβάλλον του είναι πως υπάρχει ενδιαφέρον (κρούση επί της ουσίας) από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό...

Προφανώς αυτό που προκύπτει και βγαίνει από τον ποδοσφαιριστή και το περιβάλλον του είναι ότι οι δύο ομάδες της Αθήνας έχουν ενημερώσει έστω και χωρίς επίσημο τρόπο αλλά με μια... επιφανειακή επαφή τον Τζαβέλλα πως θα τους ενδιέφερε η προοπτική να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας από τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής θα μείνει ελεύθερος από την ομάδα της Θεσσαλονίκης!

Αυτό προφανώς και σημαίνει ότι ακόμα επίσημη προσέγγιση, επαφή, έστω και κρούση δεν πρόκειται να επιβεβαιωθεί από καμία πλευρά και ειδικά από τις δύο ομάδες (πολύ περισσότερο από τον Παναθηναϊκό που δεν δείχνει να... καίγεται για την περίπτωση του Έλληνα ασου).

Στην ΑΕΚ η ανάγκη για απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα δύναται να παίξει ως αριστερό στόπερ αλλά να μπορεί να ανταποκριθεί και ως αριστερό μπακ είναι τέτοια που δεδομένα μετατρέπει την υπόθεση του Τζαβέλλα να μοιάζει η απόλυτα κατάλληλη. Προσθέστε δε στα παραπάνω τη δεδομένη επιθυμία των διοικούντων την  ΑΕΚ για έντονο ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ και θα φτάσετε εύκολα στο συμπέρασμα πως είναι μια ιδανική περίπτωση!

Όπως και να 'χει ο το πλέον βασικό για να ανοίξει για τα καλά η κουβέντα γύρω από τον Τζαβέλλα και το μέλλον (κι αν αυτό θα μπορούσε να είναι κιτρινόμαυρο) θα γίνει από τη στιγμή που ο διεθνής αμυντικός θα είναι ελεύθερος και διαθέσιμος...

*gazzetta.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.