Header Ads


Έντονη φημολογία για ραντεβού Μπάγεβιτς – Κωστένογλου!

Έντονη φημολογία για ραντεβού Μπάγεβιτς – Κωστένογλου!


Έντονα κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες σενάριο που θέλει τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να είχε συνάντηση με τον Νίκο Κωστένογλου και η μεταξύ τους κουβέντα να έχει να κάνει με την προοπτική επιστροφής του Έλληνα τεχνικού στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ ως το καλοκαίρι! 


Η φημολογία προέρχεται από διάφορες πλευρές που έχουν επαφή με τον Κωστένογλου, το όνομα του οποίου αρχίζει και «παίζει» τώρα τελευταία.

Αυτό το σενάριο πάντως έρχεται «κόντρα» στις πληροφορίες που θέλουν την ΑΕΚ να ψάχνει από τώρα ξένο τεχνικό με προοπτική 2,5 ετών.

Σίγουρα βέβαια αυτή η συνάντηση, εφόσον ευσταθούν οι φήμες που ακούγονται, μπορεί να έγινε με προσωπική πρωτοβουλία του Μπάγεβιτς, καθώς έχει άριστες σχέσεις με τον Κωστένογλου, θέλοντας ίσως να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του έχοντάς τον… σταντ μπάι. Να θυμίσουμε πως η τελευταία ομάδα που προπόνησε ο Κωστένογλου ήταν ο Απόλλων Σμύρνης στον πάγκο του οποίου έμεινε από το καλοκαίρι του 2014 έως τον Δεκέμβρη του ίδιου έτους. Επίσης τον Φλεβάρη του 2015 ο Κωστένογλου πήγε βοηθός του Μαρκαριάν στην Εθνική μας ομάδα και αποχώρησε απ’ αυτήν τον Ιούλιο του ’15.

Η θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Ξεκάθαρη τοποθέτηση της ΑΕΚ στην φημολογία που αναπτύχθηκε για συνάντηση με τον Μπάγεβιτς


Δεν υπάρχει θέμα Κωστένογλου για την ΑΕΚ. Όπως διαβάσατε νωρίτερα αναπτύχθηκε έντονη φημολογία που ήθελε τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να έχει κάνει συνάντηση με τον Έλληνα τεχνικό, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ΑΕΚ. Κάτι που διαψεύστηκε από την πλευρά της ΠΑΕ.

*πηγή: aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.