Header Ads


Μάνατζερ Ντίας: «Ελεύθερος ο Ντίας, αλλά δεν βλέπω να πηγαίνει στην ΑΕΚ»

Μάνατζερ Ντίας: «Ελεύθερος ο Ντίας, αλλά δεν βλέπω να πηγαίνει στην ΑΕΚ»


Ο ατζέντης του Χόρχε Περέιρα Ντίας, Αντρές Γκόμες μιλώντας στο gazzetta.gr βάζει τέλος στο στο σίριαλ της απόκτησης του Αργεντινού στράικερ από την ΑΕΚ.  


Σε σίριαλ μετετράπη η απόκτηση του Αργεντινού φορ, Χόρχε Περέιρα Ντίας από την ΑΕΚ δίχως όμως να ευθύνεται η ελληνική ομάδα για την τροπή που πήρε το θέμα.

Ο μέχρι πρότινος «κανονιέρης» της Τζοχόρ πάλευε εδώ και εβδομάδες να λύσει το συμβόλαιο του με τον μαλαισιανό σύλλογο έχοντας την ΑΕΚ στην αναμονή.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν προκρίνει την λύση του 26χρονου φορ θεωρώντας πως θα δώσει λύσεις στο σκοράρισμα, ωστόσο ουδείς περίμενε πως η υπόθεση θα εξελιχθεί σε σαπουνόπερα.

Τα μηνύματα για την ΑΕΚ μόνο ευχάριστα δεν είναι μολονότι οι ενδείξεις τις τελευταίες μέρες έδειχναν πως επρόκειτο να επισημοποιηθεί η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Το gazzetta.gr εντόπισε τον ατζέντη του Περέιρα Ντίας, Αντρές Γκόμες, ο οποίος ναι μεν παραδέχθηκε πως βρέθηκε η χρυσή τομή με την Τζοχόρ προκειμένου να αποδεσμευθεί ο πελάτης του, ωστόσο τόνισε πως ο Αργεντινός δύσκολα θα συνεχίσει στην ΑΕΚ! Με λίγα λόγια μύλος!

«Ο ποδοσφαιριστής είναι πλέον ελεύθερος από την Τζοχόρ, αλλά δεν νομίζω πως σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο πως θα αποκτηθεί από την ΑΕΚ», ήταν τα λόγια του Γκόμες που παραδέχθηκε πως το θέμα της αποδέσμευσης του Ντίας τράβηξε πολύ. Μάλιστα κατέστησε υπεύθυνη για την χρονοτριβή την Τζοχόρ.

«Γνωρίζω πως καθυστέρησε πολύ το θέμα. Πέρασαν πάνω από τρεις εβδομάδες. Αυτός είναι ο λόγος που είναι δύσκολο να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ τώρα. Ίσως συμβεί στο μέλλον.

Θα ήθελα να πω πάντως πως όλη αυτή η καθυστέρηση δεν οφείλεται σε εμάς αλλά στον σύλλογο της Μαλαισίας».

*gazzetta.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.