Header Ads


Unlabelled Τα σενάρια πρόκρισης της ΑΕΚ

Τα σενάρια πρόκρισης της ΑΕΚ


Τι συμβαίνει από εδώ και πέρα στον όμιλο.


Η ήττα από την Σάσαρι ήταν ένα αποτέλεσμα το οποίο δεν ήθελαν να σκέφτονται στην ΑΕΚ, πριν από το τζάμπολ του αγώνα. Παρ’ όλα αυτά, η ήττα ήρθε και πλέον τα πράγματα έχουν διαφοροποιηθεί, σε πολύ μεγάλο βαθμό, όσον αφορά τη θέση που θα καταλάβει η Ένωση στο φινάλε της πρώτης φάσης.

Πλέον η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς βρίσκεται στο 6-5, μετά την ήττα αυτή κι ενώ απομένουν τρία παιχνίδια για το τέλος της φάσης των ομίλων. Τα παιχνίδια είναι:
ΑΕΚ-Λούντβιγκσμπουργκ
Παρτιζάν-ΑΕΚ

ΑΕΚ-Ζιελόνα Γκόρα

Δύο παιχνίδια εντός, λοιπόν, με την Ένωση να έχει το πάνω χέρι στην πρόκριση, ακόμα και μετά την ήττα από την ιταλική ομάδα, καθώς δεν καλύφθηκε η διαφορά των 20 πόντων που κέρδισε η Βασίλισσα στο ΟΑΚΑ. Αυτό σημαίνει πως η Ένωση έχει ένα μικρό… αβαντάζ, σε περίπτωση ισοβαθμίας με την ιταλική ομάδα.

Τι συμβαίνει από εδώ και πέρα; Μετά τη νίκη της Λούντβιγκσμπουργκ δυσκολεύει επικίνδυνα ακόμα και η κατάκτηση της δεύτερης θέσης. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει η ΑΕΚ να κάνει το 3Χ3 ως το τέλος της πρώτης φάσης, καθώς θα έχει το πάνω χέρι τόσο απέναντι στους Γερμανούς, όσο και απέναντι στην Παρτιζάν, που βρίσκεται στην τρίτη θέση με ρεκόρ 7-4. Βασική προϋπόθεση, βέβαια, είναι η Βασίλισσα να καλύψει τη διαφορά με την οποία είχε ηττηθεί στην Γερμανία.

Από εκεί και πέρα, η Ένωση μπορεί να μείνει ακόμα και εκτός συνέχειας, όμως σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να κάνει τρεις ήττες, ή να κάνει μόλις μία νίκη στα επόμενα τρία παιχνίδια και να ηττηθεί από την Ζιελόνα Γκόρα στο ΟΑΚΑ. Με την προϋπόθεση, φυσικά, οι Πολωνοί να έχουν κάνει το 2Χ2 μέχρι το παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής. Μέσα σ’ αυτό, υπάρχει και το σενάριο του αποκλεισμού, εάν η Ένωση κάνει 3 ήττες και ταυτόχρονα η Σαρλερουά κάνει το 3Χ3 στα επόμενα παιχνίδια.

*enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.