Header Ads


Unlabelled Ντέμης για Χιμένεθ: «Τουλάχιστον τώρα η ΑΕΚ έχει κάποιον που δηλώνει στην εφορία προπονητής» (audio)

Ντέμης για Χιμένεθ: «Τουλάχιστον τώρα η ΑΕΚ έχει κάποιον που δηλώνει στην εφορία προπονητής» (audio)


«Είτε καλός, είτε κακός, ο Χιμένεθ είναι προπονητής»! Με αυτήν τη χαρακτηριστική ατάκα σχολίασε στον ΣΠΟΡ FM ο Ντέμης την επιστροφή του Ισπανού τεχνικού στην ΑΕΚ. Τι είπε για Φερέρ και… εφορία. 


Αναλυτικά, το σχόλιο του Ντέμη στο «Ντεμοτεχνείο» του ΣΠΟΡ FM για τον Μανόλο Χιμένεθ

Για όταν έδιωξε τον Φερέρ και την επιλογή του Χιμένεθ για αντι-Μοράις: «Δεν πήρα προπονητή από έξω εγώ. Πήρα άνθρωπο μέσα από την ομάδα: Τον Νίκο Κωστένογλου. Έπρεπε να έρθει κάποιος για να βγει η χρονιά και είναι πολύ δύσκολο να βρεις τέτοια εποχή προπονητή για δύο-τρία χρόνια. Χειρότερα δεν νομίζω ότι μπορεί να πάει. Από Έλληνα, πιστεύω πως είναι καλύτερη επιλογή ο Χιμένεθ. Είναι προπονητής. Είτε καλός, είτε κακός».

Για την απραξία του Χιμένεθ: «Η ΑΕΚ δεν του είπε ''πάρε την ομάδα για τρία χρόνια''. Του είπε ''πάρε την ομάδα για τέσσερις μήνες''. Μιλάμε για ένα μπάλωμα. Ας κοιτάξουμε να δούμε ποιος θα μπορούσε να ήταν η εναλλακτική. Προτιμώ κάτι τέτοιο και το καλοκαίρι να γίνει μια άλλη επιλογή».



Για το πώς επικοινώνησε η ΑΕΚ το θέμα: «Δεν μπορώ, πάντως, να ακούω ότι ο Χιμένεθ είναι καλός, επειδή κέρδισε ένα-δύο ντέρμπι. ΑΕΚ είμαστε! Μα, είναι δυνατόν να χρεώνεται τη νίκη της ΑΕΚ σε ντέρμπι ο εκάστοτε προπονητής; Η ΑΕΚ τα κερδίζει αυτά τα ματς ή τα χάνει! Μειώνει την ομάδα μου να το ακούω αυτό! Δεν μπορούμε να μιλάμε αποκλειστικά για τον προπονητή. Μιλάμε για την ομάδα μου και αυτό το λέω για τον ''Χ'' Χιμένεθ. Το ''από μόνος του κέρδισε τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό'' δεν το βάζεις στα υπέρ ενός προπονητή. Είμαστε ΑΕΚ και εννοείται πως η ομάδα τα κερδίζει αυτά τα ματς. Ο Μανωλάς κατέκτησε ένα Κύπελλο, δεν κέρδισε ένα ντέρμπι».

Για τις καλές σχέσεις του Χιμένεθ με τους παίκτες στην πρώτη του θητεία, είπε αστειευόμενος: «Ήταν οι εποχές που δεν έβλεπα ποδόσφαιρο. Η ΑΕΚ είχε έναν προπονητή που δεν ήταν προπονητής και τώρα πήρε τουλάχιστον έναν που δηλώνει στην φορολογική του δήλωση προπονητής».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.