Header Ads


Αυτά τα ονόματα "χτύπησε" ο Μελισσανίδης πριν τον Χιμένεθ!

Αυτά τα ονόματα "χτύπησε" ο Μελισσανίδης πριν τον Χιμένεθ!


Μεγάλες πόρτες χτύπησαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ πριν από τον Χιμένεθ - Δείτε ποιοι τις έκλεισαν στους "κιτρινόμαυρους"!


Το μέλλον του Μοράις ήταν μακριά από την ΑΕΚ και αυτό το γνώριζαν όλοι στον σύλλογο και, φυσικά, ο ίδιος o Πορτογάλος προπονητής.

Με αποτέλεσμα την κινητοποίηση ενός μηχανισμού το τελευταίο διάστημα, προκειμένου να βρεθεί η διάδοχη λύση για την επόμενη ημέρα του συλλόγου.

Η "Ένωση", άλλωστε, βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, καθώς η φετινή σεζόν έχει πολλά προβλήματα μέχρι στιγμής και δεν είναι εύκολο να αντιστραφεί η κατάσταση.

Με τον Χιμένεθ να είναι και επίσημα προπονητής της ομάδας πια, αν και δεν ήταν ούτε κατά διάνοια στις πρώτες επιλογές των ανθρώπων του συλλόγου!

Παράλληλα, δεν είχε καμία σχέση με την έλευσή του στην Ελλάδα ο Βασίλης Τσιάρτας, όπως γράφτηκε στον Τύπο, αλλά και διέψευσε ο ίδιος ο παλαίμαχος άσος.

Όμως ο Μελισσανίδης ήθελε Ισπανό προπονητή και εξουσιοδοτήθηκαν δύο μάνατζερ οι οποίοι δεν άφησαν πέτρα ασήκωτη από άνεργους Ισπανούς. Είτε αυτό αφορούσε προσωπικότητες όπως ο Χουάντε Ράμος και ο Μαρθελίνιο είτε λύσεις από το πάνω ράφι όπως ο Τζούκιτς, ο Καπαρός και ο Αμπέλ Ρεσίνο.

Μόνο που άπαντες ή αρνήθηκαν αβίαστα ή έδειξαν μία επιφυλακτικότητα, που ήταν αποτρεπτική για να συνεχιστούν οι συζητήσεις!

Κάπως έτσι στράφηκε η ΑΕΚ στη λύση του Χιμένεθ, ο οποίος εδώ και 20 μήνες δεν δούλεψε πουθενά και δεν είχε καμία πρόταση στα χέρια του από την πατρίδα του...

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.