Header Ads


Unlabelled Σαουδάραβας πρίγκιπας έκλεισε πτήση στην 'πρώτη θέση' για τα 80 γεράκια του

Σαουδάραβας πρίγκιπας έκλεισε πτήση στην 'πρώτη θέση' για τα 80 γεράκια του


Μια ασυνήθιστη εικόνα αντίκρισαν επιβάτες της Qatar Airways που συνταξίδεψαν με δεκάδες γεράκια του Σαουδάραβα γαλαζοαίματου.


Μπορεί για έναν κοινό θνητό να είναι ακατόρθωτο να πάρει όσες βαλίτσες επιθυμεί μαζί του στην καμπίνα του αεροσκάφους, δεν ισχύει το ίδιο όμως αν είσαι γαλαζοαίματος.

Μέλος της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας αγόρασε 80 αεροπορικά εισιτήρια σε μία και μόνη πτήση για τα αγαπημένα του γεράκια.

Τα αρπακτικά πτηνά απαθανάτισε ο κυβερνήτης του αεροσκάφους και η φωτογραφία διέρρευσε στο Reddit προκαλώντας ποικίλα σχόλια στον κόσμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Τα όμορφα πουλιά, που είχαν σκεπασμένα τα μάτια, απόλαυσαν το ταξίδι τους σε μια πτήση της Qatar Airways χωρίς να είναι ξεκάθαρος ο προορισμός του Σαουδάραβα και των αγαπημένων του πτηνών.

Όπως μάλιστα μας πληροφορεί η βρετανική Mirror, σύμφωνα με τον κανονισμό επιτρέπονται μόνο έξι πτηνά ανά πτήση και μόλις ένα για κάθε επιβάτη. Βέβαια, αυτό ισχύει για τους κοινού θνητούς και όχι για ένα γαλαζοαίματο.

Το πιο εύστοχο πάντως σχόλιο χρηστών των social media, ήταν το εξής: Κάποιος να ενημερώσει τον Σαουδάραβα πρίγκηπα πως τα γεράκια πετούν.

*sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.