Header Ads


Αϊντάρεβιτς: «Με έχουν πεθάνει στην ΑΕΚ. Έχασα 7 κιλά»

Αϊντάρεβιτς: «Με έχουν πεθάνει στην ΑΕΚ. Έχασα 7 κιλά»


Ενθουσιασμένος με όσα έχει συναντήσει ως τώρα στην ΑΕΚ, αν και προσθέτει πως έχει μείνει… μισός από τις σκληρές προπονήσεις, δήλωσε ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς στον σουηδικό Τύπο. 


Τα αγαθά κόποις κτώνται. Και ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς διαπίστωσε από την πρώτη μέρα πως για να καθιερωθεί στην ΑΕΚ πρέπει να δουλέψει σκληρά. Ο Σουηδός μέσος μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από όσα συνάντησε στη νέα του ομάδα και την Αθήνα, αν και έχει χάσει επτά κιλά από την ένταση των προπονήσεων.

Αναλυτικά, ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς μίλησε για:

-το αν θα είναι βασικός με τον Παναιτωλικό: «Δεν ξέρω ακόμα αν θα παίξω. Θα το μάθουμε απόψε ή αύριο. Το απόγευμα έχουμε προπόνηση και μετά θα πάμε στο ξενοδοχείο πριν το παιχνίδι».

-το επίπεδο ετοιμότητάς του: «Κοίτα, μπορώ να πω ότι ποτέ ξανά δεν είχα φτάσει σε τόσο καλά επίπεδα φυσικής κατάστασης. Με έχουν… πεθάνει εδώ! Έχασα επτά κιλά σε 16 ημέρες. Ήταν δύσκολο, αλλά είμαι εδώ για να κάνουμε κάτι μεγάλο. Αυτή είναι η ευκαιρία μου να δείξω ποιος είμαι και θα την εκμεταλλευτώ».

-τις εντυπώσεις του μέχρι τώρα: «Πρόσφατα μεταφέρθηκα σε ένα διαμέρισμα στην παραλία, στην περιοχή της Γλυφάδας. Μια νέα ζωή. Εδώ ζουν έντονα το ποδόσφαιρο. Είναι 15-20 εφημερίδες που γράφουν κάθε μέρα. Δεν μπορείς να μετακινείσαι ελεύθερα όπως στο Έρεμπρο, αλλά είναι διασκεδαστικό. Μου αρέσει. Η ΑΕΚ έχει πάρα πολλούς οπαδούς. Το πρώτο ντέρμπι είναι με τον Παναθηναϊκό στις 15 Ιανουαρίου. Παίζουμε οκτώ παιχνίδια μέσα στον μήνα. Είναι καλό αυτό. Προτιμώ τα παιχνίδια από την προπόνηση. Ο στόχος μας είναι να βγούμε φυσικά στην Ευρώπη, κατά προτίμηση σε μια από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League. Δεν υπάρχει κάτι που να με ενοχλεί εδώ. Έχω υψηλά στάνταρ για τον εαυτό μου. Αυτή είναι η ευκαιρία μου. Είμαι εδώ για να κάνουμε κάτι μεγάλο».

-το ρόλο του στην ομάδα: «Δεν είναι όπως στην Έρεμπρο. Εδώ παίζουμε σύστημα 4-3-3. Θα έχω λίγο πιο αμυντικό ρόλο. Να ελέγχω τον ρυθμό στο κέντρο. Στην Έρεμπρο έκανα λίγο απ’ όλα, ως πιο καθαρός πλέι μέικερ».

-το ελληνικό πρωτάθλημα: «Έχω δει τις κορυφαίες ομάδες εδώ τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, αλλά και κάποιες άλλες. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην κορυφή τώρα. Στην ΑΕΚ βρίσκεται το πρώην αστέρι της Εθνικής Σουηδίας ως τεχνικός διευθυντής ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και είναι μαζί και ο Γιάκομπ Γιόχανσον».

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.