Αραούχο: «Μακάρι 30 Ιουνίου να γυρίσω στη Λας Πάλμας» | AEK Fans Blog

Αραούχο: «Μακάρι 30 Ιουνίου να γυρίσω στη Λας Πάλμας»

Written By Juker on Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017 | 7:57 μ.μ.

Για τον δανεισμό του στην ΑΕΚ, αλλά και για τη θέλησή του να επιστρέψει στις 30 Ιουνίου στη Λας Πάλμας μίλησε σε ραδιόφωνο της Ισπανίας ο Αργεντινός επιθετικός, Σέρχιο Αραούχο.


Ο Σέρχιο Αραούχο μίλησε την Τετάρτη (25/1) σε ραδιόφωνο της Ισπανίας για την αποχώρησή από τη Λας Πάλμας με προορισμό την Αθήνα και την ΑΕΚ.

Ο Αργεντινός επιθετικός εξέφρασε την ελπίδα του να επιστρέψει στην ισπανική ομάδα, ζητώντας συγγνώμη από τους οπαδούς της Λας Πάλμας, που δεν μπόρεσε να βοηθήσει τόσο πολύ την ομάδα στην Primera Division, όσο το έκανε στη Segunda.

Αρχικά είπε: «Θέλω από εδώ και πέρα να δείξω τι παίκτης είμαι. Τελευταία για εμένα τα πράγματα δεν πήγαιναν τόσο καλά και είναι καλύτερα που αποχωρώ. Ο πρόεδρος μού είπε ότι θέλει να γυρίσω τον Ιούλιο και να δείξω όσα και στη Segunda Division».

Ακολούθως ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς της Λας Πάλμας: «Ζητώ συγγνώμη που δεν έδωσα το 100% στην πρώτη κατηγορία και για τη συμπεριφορά μου στον αγωνιστικό χώρο. Φεύγω από μια οικογένεια, με βοήθησαν όλοι εδώ. Εύχομαι να είμαι πίσω στις 30 Ιουνίου, αλλά αυτό δεν εξαρτάται μόνο από εμένα».

*sport24.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2010 - 2018. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn