Header Ads


Unlabelled Φοβερές προβλέψεις Αλέφαντου για ΑΕΚ – Αυτά θα συμβούν το 2017!

Φοβερές προβλέψεις Αλέφαντου για ΑΕΚ – Αυτά θα συμβούν το 2017!


Ανεπανάληπτο σχόλιο για τα μελλούμενα! Ποιος θα πάρει αυτό το πρωτάθλημα και ποιος το επόμενο; Πότε θα αλλάξουν τα πράγματα στη χώρα μας; Θα γίνουν εκλογές; Μάθε μπαλίτσα!


Μου ζήτησαν έναν καζαμία για τη νέα χρονιά. Τι είμαι, κάνας αστρολόγος ή μάγος; Θα πω αυτά που πιστεύω ότι θα γίνουν βάση ανάλυσης.

Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: Για πλάκα θα τους πάρει το πρωτάθλημα ξανά ο Μαρινάκης, και θα ετοιμάσει την ομάδα το καλοκαίρι για να πάρει και το άλλο πρωτάθλημα. Θα σπάσει το ρεκόρ του Κόκκαλη με τα 7 σερί, θα πάρει το 8ο σερί και θα συνεχίσει. Είναι μεγάλος επιχειρηματίας, μέσα στους μεγαλύτερους εφοπλιστές του κόσμου, αλλά εδώ τον παρουσιάζουν σαν τον πρώτο τυχόντα. Επίσημες στατιστικές διαβάζω από ξένα περιοδικά που τον κατατάσσουν στους μεγαλύτερους επιχειρηματίες.

Παναθηναϊκός ποδόσφαιρο: Δύσκολα θα ορθοποδήσει. Όταν βλέπω Κουρμπέληδες, αν μείνει σε αυτούς δεν θα πάει πουθενά. Πρέπει να μπει βαθιά το χέρι στην τσέπη να πάρει παίκτες αξίας διότι αυτοί που ήρθαν με τον Στραματσόνι τελικά δεν πρόσφεραν τίποτα. Ούτε ένας δεν έκανε τη διαφορά. Είμαι επιφυλακτικός για το αν θα πέσουν χρήματα στον Παναθηναϊκό να κάνουν τη διαφορά. Λυμπερόπουλο βλέπω να τον αποθεώνουν, έναν πρώην παίκτη που για εμένα ποτέ δεν ήταν ο μεγάλος παίκτης διότι ήταν αργός. Και έπειτα έγινε μάνατζερ ελλήνων παικτών. Αν πας για έλληνες παίκτες, μια ζωή θα είσαι πίσω από τον Ολυμπιακό.

ΠΑΟΚ ποδόσφαιρο: Δεν πιστεύω ότι θα χτυπήσει τον Ολυμπιακό το 2017, ούτε στο επόμενο πρωτάθλημα που θα αρχίσει τον Αύγουστο. Δεν βλέπω να έχουν σωστές ποδοσφαιρικές σκέψεις. Όταν τόσα χρόνια πάνε με Αθανασιάδη και μετά Κουλούρη, εκεί λες "καλώς τα παιδιά καλώς τα".

ΑΕΚ ποδόσφαιρο: Έχει αφοσιωθεί στο να φτιάξει το γήπεδο, το οποίο θα είναι μεγάλη δουλειά αν αρχίσουν τα έργα. Θα μπει σε ένα δρόμο η ΑΕΚ που θα την ανεβάσει επίπεδο. Το 2017 όμως ξεχάστε το να χτυπάει τον Ολυμπιακό, με τίποτα. Είναι πολύ μακριά η ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό, δεν μπορεί με τέτοιους παίκτες να κάνει πρωταθλητισμό, θέλει πολλά λεφτά σε μεταγραφές.

Ελληνικό ποδόσφαιρο: Αλλού ποντάρουν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού όμως εγώ πιστεύω ότι δεν θα πλήξουν δικαστικά τον Μαρινάκη, θα αποδειχτούν αυτά συκοφαντίες. Ήδη πέφτουν καμπάνες από τα δικαστήρια για Θωμαϊδη, δεν μπορείς να ασχολείσαι συνεχώς με τον Ολυμπιακό ενώ οι ομάδες σας διασύρονται ποδοσφαιρικά μέσα στα γήπεδα. Μπάλα θα παίξετε τίποτα; Εδώ πιάνουν εγκληματίες και όμως δεν τους διασύρουν, αλλά αυτοί ασχολούνται από το πρωί ως το βράδυ πώς θα διασύρουν τον Ολυμπιακό.

Αγγλία ποδόσφαιρο: Πέρσι έλεγα ότι έβλεπα τη Λέστερ πρωταθλήτρια παρ' ότι πολλοί έλεγαν ότι θα ξεφουσκώσει. Φέτος πιστεύω ότι θα το πάρει η Τσέλσι διότι έχει τον καλύτερο προπονητή του κόσμου αυτή τη στιγμή τον Κόντε, για τον οποίο μιλούσα πριν καν αρχίσει στην Τσέλσι. Παίζει ένα 5-3-2 για σεμινάριο, αυτός είναι για να διδάσκει προπονητές σήμερα.

Ισπανία ποδόσφαιρο: Δύο μέτριοι προπονητές σε δύο πολύ μεγάλες ομάδες με παικταράδες. Οι προπονητές αυτοί θα ήταν για την Μούρθια! Ζιντάν ως προπονητής και Ενρίκε ως προπονητής. Ποδόσφαιρο του 300 προ Χριστού παίζουν.

Κατάσταση στην Ελλάδα: Δεν υπάρχει κυβέρνηση που θα αλλάξει τα πράγματα. Δεν υπάρχει πολιτικός να ανέβει πάνω και να κυβερνήσει όπως ο Μαρινάκης τον Ολυμπιακό, ο Σαββίδης τον ΠΑΟΚ, δηλαδή εγώ κάνω κουμάντο εδώ. Θα πρέπει να ρωτάνε για όλα τον Σόιμπλε και τη Μέρκελ. Ακόμα και μεγάλη επένδυση να γίνει στην Ελλάδα από ξένους επιχειρηματίες, τους Γερμανούς θα ρωτήσουν! Πώς θα φύγουμε από αυτήν την ιστορία τα επόμενα 50 χρόνια, κανείς δεν ξέρει. Ποιο 2017, για το...2057 να συζητάμε!

Όποιος γίνεται πρωθυπουργός εδώ θα πηγαίνει στον Σόιμπλε και τη Μέρκελ, και θα λέει: "Καλημέρα γίγαντες! Θα μας βοηθήσετε"; Οι Γερμανοί θα απαντάνε "χρωστάτε πολλά, κατέβασέ τα"! Θα είσαι μια ζωή υπό ομηρία. Οι Γερμανοί θα σε χορεύουν όπως θέλουν και η μόνη διέξοδος είναι η δραχμή η οποία όμως δεν είναι διέξοδος γιατί λένε ότι θα καταστραφείς. Μπλέξαμε χοντρά.

Εκλογές: Όταν πολιτικοί αναλυτές έλεγαν ότι ο Τσίπρας θα πάει σε εκλογές, εγώ σας έλεγα "ξεχάστε τις". Αν κάνουν εκλογές αυτοί, θα πάνε σαν το σκυλί στο αμπέλι. Θα τους λένε μια ζωή ότι ήρθαν στην εξουσία με ψέματα, ξεχαρβάλωσαν τα πάντα, έκαναν και τις μεγάλες κωλοτούμπες, και έφυγαν ως αποτυχημένοι. Αυτοί θα το τραβήξουν όσο πάει ελπίζοντας ότι μετά από 3 χρόνια η οικονομία θα έχει πάρει τα πάνω της και θα έχουν κάτι να δείξουν.

Και σιγά μη χαρίσουν από τώρα παχυλούς βουλευτικούς μισθούς και προνόμια, εξουσία και υπουργικές καρέκλες, ταξίδια και χαιρετούρες με παγκόσμιους ηγέτες. Δεν φεύγουν αυτοί, θα το πάνε όσο μπορούν.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.