Header Ads


Unlabelled 11/27 βαθμούς με Μοράις, 10/15 με Κετσπάγια!

11/27 βαθμούς με Μοράις, 10/15 με Κετσπάγια!


Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η ΑΕΚ, που σε 12 ματς με τον Ζοσέ Μοράις έχει πανηγυρίσει μόλις τρεις νίκες! Πέντε φορές στα εννιά τελευταία προηγήθηκε και γκέλαρε!


Τρομερή αρνητική επίδοση από την Ένωση, που δεν λέει να βγει... γιατρειά ούτε με τον Ζοσέ Μοράις στον πάγκο της. Για τέταρτο σερί ματς σε πρωτάθλημα (3) και Κύπελλο (1) οι "κιτρινόμαυροι" δεν κατάφεραν να γευτούν τη χαρά της νίκης, μετρώντας εξάλλου όλες κι όλες τρεις στα 12 ματς που βρίσκεται στο τιμόνι τους ο Πορτογάλος τεχνικός!

Ο άλλοτε βοηθός του Ζοσέ Μουρίνιο έκανε ντεμπούτο στην ΑΕΚ στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο στις 22 Οκτωβρίου και το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες (0-0). Ακολούθησε για τον δικέφαλο το 4-0 επί της Κέρκυρας στο Κύπελλο κι έκτοτε κάθε τρεις αγώνες έκανε μία νίκη! Ήττα από τον ΠΑΟΚ (1-0), εντός έδρας ισοπαλία με τον Ατρόμητο (2-2) κι έπειτα το 3-0 επί του Πλατανιά, ενώ στη συνέχεια είχε το 2-2 στην Καρδίτσα (Κύπελλο), το 1-1 στην Κέρκυρα και το 4-0 επί του Λεβαδειακού...

Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που η ΑΕΚ έφυγε με... ψηλά το κεφάλι από το γήπεδο στις 10 Δεκεμβρίου, καθώς ακολούθησε το 0-0 στη Λαμία και δύο σερί ισοπαλίες στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα με ΠΑΣ Γιάννινα (1-1) και Παναιτωλικό (0-0) αντίστοιχα.

11/27 βαθμούς!

Αν δε, εστιάσουμε μόνο στα ματς της Σούπερ Λιγκ, προκύπτει ένα τρομερά αρνητικό ρεκόρ για την ΑΕΚ. Κι αυτό γιατί από τους 27 διεκδικήσιμους βαθμούς στα εννιά ματς που είναι ο Μοράις στον πάγκο της, κατάφερε να πάρει μόλις τους 11. Ούτε τους μισούς δηλαδή! Και οι δύο νίκες της μάλιστα ήρθαν εντός έδρας με ομάδες όπως ο Πλατανιάς κι ο Λεβαδειακός, δηλαδή τον 10ο και τον 14ο της βαθμολογίας, τον καιρό δε που οι Κρητικοί βρίσκονταν σε πολύ κακή κατάσταση και μετρούσαν τρεις μήνες χωρίς τρίποντο... Όλα αυτά ενώ με τον Τιμούρ Κετσπάγια η ΑΕΚ κατέκτησε σχεδόν τους ίδιους βαθμούς (10), αλλά με τέσσερα ματς λιγότερα, δηλαδή τους 10 από τους 15 διεκδικήσιμους!

5η φορά προηγείται, 5η φορά γκελάρει!

Ακόμη ένα θλιβερό στατιστικό για την ΑΕΚ του Μοράις, προκύπτει από την ανικανότητά της να κρατήσει αποτέλεσμα. Στο χθεσινό παιχνίδι στην Τρίπολη αν και προηγήθηκε, είδε το ματς να έρχεται τούμπα, παρ' ό,τι μάλιστα ισοφάρισε στη συνέχεια, δέχτηκε και τρίτο γκολ, αποχωρώντας με άδεια χέρια. Αυτή ήταν η πέμπτη φορά σε διάστημα δύο μηνών και εννιά συνολικά αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις που επαναλαμβάνεται το ίδιο σκηνικό.

Κόντρα στον Ατρόμητο η ΑΕΚ προηγήθηκε με 2-0, αλλά αρκέστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας (2-2), το ίδιο ακριβώς συνέβη με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Κύπελλο (2-2), ενώ στην Κέρκυρα άνοιξε το σκορ από νωρίς, αλλά έμεινε στο 1-1. Μεγαλύτερο ήταν το σοκ υποδεχόμενη τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-1) όπου ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις, ενώ το παζλ συμπληρώθηκε με την ήττα από τον Αστέρα.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.