Header Ads


Πάλι έκανε εμετό ο Μέσι! (video)

Πάλι έκανε εμετό ο Μέσι! (video)


Στο 25ο λεπτό της φιλικής αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με την Αλ Αχλί στο Κατάρ, ο Μέσι έκανε εμετό για άλλη μια φορά. Βλέπει ειδικό για να λύσει τα γαστρεντερικά του προβλήματα. 


Δεν λέει να γλιτώσει από τους εμετούς ο Λιονέλ Μέσι, αφού κατά τη διάρκεια του χθεσινού παιχνιδιού της Μπαρτσελόνα με την Αλ Αχλί στο Κατάρ, ο Αργεντίνος σταρ τα «έβγαλε» και πάλι.

Συγκεκριμένα, στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης, ο «Λίο» πήγε στα πλάγια του γηπέδου για να κάνει εμετό. Αφού ήπιε νερό, συνέχισε να αγωνίζεται κανονικά, μέχρι να γίνει αλλαγή λίγα λεπτά αργότερα μαζί με τους Σουάρες και Νέιμαρ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που του συμβαίνει αυτό. Όλα ξεκίνησαν το Μάρτιο του 2014 σε ένα παιχνίδι με την Εθνική Αργεντινής στη Βολιβία, για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

«Μερικές φορές αρχίζω να νιώθω ένα βάρος πριν από το παιχνίδι και σχεδόν καταλήγω να κάνω εμετό. Μετά, το αίσθημα φεύγει», έχει πει σε παλιότερες δηλώσεις του. Ο εφιάλτης των εμετών, πάντως, συνεχίζεται για τον Μέσι αφού έκτοτε έχει ξεράσει πάρα πολλές φορές. Τελευταίο επεισόδιο ήταν αυτό στην πτήση της Εθνικής του ομάδας από το Μπουένος Άιρες στο Σαν Χουάν.

Πλέον, συμβουλεύεται ειδικό για να μπορέσει να απαλλαγεί από το πρόβλημα, αν και η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία στο επιτελείο της Μπαρτσελόνα.

Δείτε εδώ μερικά στιγμιότυπα… αναγούλας του Λιονέλ Μέσι: 



*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.