Header Ads


Unlabelled "Αυτοί να φύγουν, να γιατί δεν φωνάζουν στον Τίγρη-Έτσι χτυπάς Ολυμπιακό" (Vid)

"Αυτοί να φύγουν, να γιατί δεν φωνάζουν στον Τίγρη-Έτσι χτυπάς Ολυμπιακό" (Vid)


Ατάκες όλα τα λεφτά από Ραπτόπουλο! O «Μπρουτόταυρος», η πιο άστοχη μεταγραφή, γιατί βλέπει το ίδιο έργο σε Ένωση και ΠΑΟΚ και πως μπορούν να παίξουν... μποξ με Μαρινάκη.


Η ώρα της ΑΕΚ. Στο τρίτο μέρος της συνέντευξής του στον SportDog, ο Κωστής Ραπτόπουλος αναφέρεται στην Ένωση, εξηγεί γιατί οι οπαδοί δεν φωνάζουν στον Μελισσανίδη, απορεί γιατί δεν βάζει χρήματα και προτείνει έναν τρόπο ενίσχυσης, με τον οποίο οι «κιτρινόμαυροι» θα μπορούσαν να χτυπήσουν Ολυμπιακό και Μαρινάκη. Παράλληλα προτείνει ποιους πρέπει να κρατήσει ο Δικέφαλος στο ρόστερ αλλά και τί πρέπει να γίνει με την περίπτωση Αραβίδη. Όλα αυτά, στο βίντεο που ακολουθεί ή μπορείτε να τα διαβάσετε σε μορφή κειμένου παρακάτω.

«Η ΑΕΚ, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, περίμενε ο οπαδός της, ότι θα τα σκάσει χοντρά ο Μελισσανίδης. Δεν τα έσκασε. Γιατί δεν το έκανε, ενώ έχει χρήματα; Εγώ αυτό δεν μπορώ να το ερμηνεύσω, είναι της οικογένειας. Εκείνο που είδα εγώ, είναι, ότι όποτε η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ δεν πάνε καλά, εμφανίζεται η Νέα Φιλαδέλφεια και η νέα Τούμπα. Πολλοί Θεσσαλονικείς, ΑΕΚτσήδες, ψιλιασμένοι, λένε, ότι πιο γρήγορα θα γίνει το μετρό Θεσσαλονίκης, παρά η Αγιά Σοφιά. Είναι ένα θέμα που πάει πολύ μακριά. Οι Οριτζιναλίστες εδώ στη Βόρεια Ελλάδα, δεν μιλάνε άσχημα για τον Μελισσανίδη. Ψιλογκρινιάζουν, τους έχει ξεδοντιάσει. Πως τους έκανε, να μη φωνάζουν και να μην απαιτούν; Είναι δικό του θέμα και μαγκιά του. Εκείνο που βλέπω εγώ είναι η απογοήτευσή τους, όσον αφορά το γεγονός, ότι δεν κάνει πρωταθλητισμό η ΑΕΚ απέναντι σε αυτόν τον Ολυμπιακό. Απαιτούν από τον Μελισσανίδη πράγματα, όχι όμως φωναχτά. Εγώ έχω έναν Καστοριανό που ουρλιάζει, οι υπόλοιποι είναι πιο κουλ. Κατά κάποιον τρόπο τον περιμένουν, του δίνουν χρόνο.
Δεν βλέπω όμως προοπτική. Δεν βλέπω παιχταράδες. Τί σημαίνει αυτό; Ο Μάνταλος είναι καλός παίκτης. Όταν είδα Δομάζο δεκάρι, Μπάγεβιτς-Μαύρο φορ στην ΑΕΚ, με τον Μανωλά 20 χρονών και μία χρονιά πριν τον Μίμη Παπαϊωάννου, απαιτώ και προσδοκώ από την Ένωση πραγματικό πρωταθλητισμό. Οι παλαιότεροι είδαν Νεστορίδη, Πούλη. Εγώ πρόλαβα και τις δύο μεγάλες ΑΕΚ. Και αυτή του Μπάρλου και αυτή που συνδύαζε μεγάλη μπάλα και αποτέλεσμα επί Καρρά-Μελισσανίδη. Άρα λοιπόν, βλέποντας αυτήν την ΑΕΚ και έχοντας υπόψιν μου, ότι ο Μελισσανίδης είναι ένας αυτοδημιούργητος άνδρας, εγώ τον θαυμάζω, δεν κληρονόμησε χρήματα από τον πατέρα του, ούτε βγήκε από κόμματα, βλέπω ότι δεν γίνεται δουλειά. Μπορεί να γίνει αργότερα, δεν το γνωρίζω. Κάποιοι φίλοι μου ΑΕΚτζήδες τον αποκαλούν τζάμπα. Είναι επικριτές του.  Εγώ του δίνω περιθώριο. Επίσης έχει ένα άλλο πλεονέκτημα. Ξέρει μπάλα, την οποία δεν ξέρει ο δικός μας ο Σαββίδης εδώ. Ξέρει για παράδειγμα, αν ένας παίκτης τον κοροϊδεύει. Ξέρει, αν κάνει ή δεν κάνει. Έχει αυτήν την αίσθηση. Είναι σημαντικό αυτό. Δεν μπορεί όμως ο Μάνταλος να γίνει φυσικός ηγέτης της ΑΕΚ. Δεν έχει μούτρα ηγέτη. Θα μου πείτε, από τη μούρη θα κρίνεις; Ναι και από αυτό θα κρίνω. Είναι σαν τη μαμά του Μπρούτο στον Ποπάι, ένας άσχημος άνδρας. Δεν μπορεί να πάρει στην πλάτη του την ΑΕΚ παρότι καλός παίκτης. Θα πρέπει να πλαισιωθεί και από έναν καλό ανάλογο σέντερ φορ. Με τον Μάνταλο στην Ελλάδα η ΑΕΚ στέκεται με άλλο 9άρι, άλλο 11άρι και άλλο 7άρι. Μονος του δεν μπορεί να τη σηκώσει. Είναι λίγο φλώρος, δηλαδή στα ντέρμπι έχει κρυφτεί, ιδιαίτερα με τον Ολυμπιακό, αλλά για τα ελληνικά δεδομένα με άλλη τριάδα μπροστά μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω. Αυτό είναι η ΑΕΚ.
Η ΑΕΚ έχει Κολοβέτσιο, Λαμπρόπουλο, Ντίντακ (που μου αρέσει, όπως και ο), Γκάλο. Δεν έχει προβλήματα στην άμυνα μπορώ να πω. Μπορούσε να είχε καλύτερους στόπερ. Ούτε ο Γιόχανσον με τον Σιμόες έχουν προβλήματα αλλά ίσως θέλουν μπακ απ. Άστοχη ήταν η μεταγραφή Μπακασέτα, διότι δεν μπορεί να παίξει εξτρέμ, αλλά ούτε και ο Μάνταλος. Οπότε ένας από τους δύο είναι πολυτέλεια να μένει έξω. Δικαίως έμεινε ο Μπακασέτας. Για να χωρέσουν και οι δύο στην ενδεκάδα, θα πρέπει να αλλάξει όλο το σύστημα. Δηλαδή, να γίνει ρόμβος, να παίξει 10άρι ο Μάνταλος και δεύτερος επιθετικός ο Μπακασέτας με έναν παιχταρά ή το ίδιο σε 3-5-2. Επαναλαμβάνω με παιχταρά επιθετικό, ούτε με Πέκχαρτ, ούτε με τον άλλο με το μεγάλο κεφάλι, τον Αλμέιδα. Ο Πατίτο είναι καλός, είναι ντριπλέρ, αλλά δεν έρχεται εύκολα στο γκολ. Τον θέλει η ΑΕΚ. Αλλά θέλει και ο Μελισσανίδης να πληρώσει σέντερ φορ, 7άρι και ένα χαφάκι ακόμα να ξεκουράζει Σιμόες-Γιόχανσον. Δεν είναι κακή ομάδα η ΑΕΚ, αλλά δεν είναι δυνατόν του Μελισσανίδη η οντότητα να έχει αυτό το υλικό».

Μήπως ο Μελισσανίδης δημιούργησε υπερβολικές προσδοκίες στον κόσμο;
«Όσο περνούν οι μήνες θα ακούγονται περισσότερες κραυγές. Τον περιμένουν όμως. Ξέρεις στη ζωή, το χειρότερο πράγμα είναι, να μην έχεις ελπίδα. Εάν έχεις ελπίδα περιμένεις. Οι ΑΕΚτσήδες τον περιμένουν για μεγάλα πράγματα».
Στη χριστουγεννιάτικη εορτή ειπώθηκε από την ηγέτη της ΑΕΚ, ότι θα μείνουν όσοι αξίζουν. Ποιοι θεωρείς ότι θα πρέπει να συνεχίσουν;
«Ο Μπάρκας αξίζει να μείνει με δεύτερο τον Ανέστη. Ο τελευταίος είναι 1,97 μ. Αλλά τερματοφύλακας μέχρι τη μικρή περιοχή. Έξω από εκεί δεν μπορεί, τον έχω τσεκάρει και απο τον Πανιώνιο. Ο Γκάλο με μπακ τον Μπακάκη να μείνουν όπως και ο Ντίντακ. Ένα στόπερ στυλ Μέλμπεργκ, ένας Κοντρέρας ή Ρονάλντιο Γκιάρο αξίζει να φέρει στην ΑΕΚ και να πλαισιωθεί από εναν Έλληνα, τον Κολοβέτσιο ή τον Λαμπρόπουλο. Πολύ καλός κόφτης ο Σιμόες. Πολύ καλο οχταράκι ο Γιόχανσον, αν και θα περίμενα επιθετικά περισσότερα πράγματα. Και ο Μάνταλος καλός είναι ως 10άρι. Αυτή η τριάδα όμως είναι μόνη. Θέλει δύο παίκτες να βοηθήσουν, ακόμα και Έλληνα, άμα βρει. Μετά αρχίζει άλλη ιστορία. Θέλει 9άρι, ντριπλέρ, σκόρερ να παίζει στην αντεπίθεση να ξέρει να παίζει και με κλειστές άμυνες. Ο φορ που παίρνει την ομάδα πάνω στις πλάτες του με την προσωπική ενέργεια είναι ευλογία για το ποδόσφαιρο και την ομάδα του. Θέλει και εξτρέμ, ο ένας τουλάχιστον να σκοράρει και ο άλλος τουλάχιστον γρήγορος και στο ένας με έναν καλός. Κρατάει δηλαδή Πατίτο, παίρνει έναν από την πλευρά του Βάργκας ( τη δεξιά) και με έναν φορ παιχταρά είναι εντάξει η ΑΕΚ. 6-7 εκατομμύρια είναι όλα αυτά που λέω, για να πει, “Μαρινάκη... μπρουτόταυρε, έχω να παίξω μποξ μαζί σου, στα ίσια”».

Θα κρατούσες Αραβίδη στην ΑΕΚ μετά την αποβολή του με τον ΠΑΣ;
«Τον Αραβίδη θα τον είχα στην ΑΕΚ να παίζει 10-15 λεπτά, γιατί μπορεί να παίξει με πάθος και να σηκώσει τα αποδυτήρια. Μπορεί να παίξει δεύτερο σέντερ φορ και εξτρέμ. Χρειάζονται παίκτες με ψυχή και παλιό στυλ. Είναι ΑΕΚτζής παίζει με ψυχή, μισή ωρα μπορεί να παίξει έτσι; Τον θέλω. Τον συγχωρώ και του δίνω κανένα φράγκο παραπάνω. Και όταν τελειώσει θα τον βάλω στις Ακαδημίες, προπονητή στη δεύτερη ομάδα. Δεν τον διώχνω, τον κρατάω ρεζέρβα των καλών που θα φέρω. Και θα κάτσει μια χαρά στον πάγκο ο Αραβίδης αν φέρουν 3 παιχταράδες ο Μελισσανίδης. Τον θέλω στα αποδυτήρια εμψυχωτή και τσαμπουκά. Θα πάει στα Γιάννενα και θα βρίσει κανέναν Γιαννιώτη στην κερκίδα. Τον θέλω γι' αυτούς τους λόγους».

Πως βλέπεις τη δουλειά του Μοράις;
«Μαύρος προπονητής ποδοσφαίρου δεν πέτυχε πουθενά (γέλια). Είναι ρατσιστικό, το ξέρω, εντάξει. Δεν τον βλέπω να κουνιέται στις αλλαγές του. Εγώ ήμουν πιο πολύ με τον Πογιέτ. Σε αυτό το στυλ προπονητή. Δεν έχω δει από τον Μοράις πολλά πράγματα. Θέλω να τον δω όμως με καλύτερο υλικό. Στις αλλαγές του είναι μέτριος. Δεν θωρακίζεται πολύ. Δεν έχει ειδικούς ρόλους. Ντουμπλαρίσματα δεν βλέπω. Δύο χρόνια αν καθόμουν εγώ με τον Μουρίνιο θα έπαιρνα πέντε πράγματα. Δεν είναι καλός δέκτης όπως φαίνεται. Όταν πας σε έναν μεγάλο δάσκαλο να καθίσεις, παίρνεις κάποια πράγματα. Ήσουν με τον Μουρίνιο και δεν ήσουν άριστος στην άμυνα;».
Μη χάσετε το ~ Λαϊκό Δικαστήριο ~ στο Mylos Club Thessaloniki (Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία), στις 29 Δεκεμβρίου 2016, στις 21:00.
Ο ανατρεπτικός Κωστής Ραπτόπουλος και ο πολυτάλαντος Μάριος Ασλαμάς για πρώτη φορά στα ελληνικά δεδομένα σατιρίζουν την αθλητική και πολιτική επικαιρότητα της χώρας μπροστά σε ακροατήριο. Φυσικά η αποκαθήλωση ανθρώπων και τα καυστικά σχόλια συμπληρώνουν το πρόγραμμα. Στο τέλος την σκυτάλη παίρνει το κοινό σε ένα πραγματικό λαϊκό δικαστήριο. Οπαδοί, κάμερες και φυσικά ασφαλίτες, που πλέον λειτουργούν “κομμουνιστικά”, δεν έχουν καμία θέση!
Γενική είσοδος: 5€
Ώρα προσέλευσης: 21:00 / Ώρα έναρξης: 22:00
Τηλ. κρατήσεων: 2310.510081

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.