Μα, είναι δυνατόν; Η Superleague απέρριψε συγκλονιστική πρόταση της ΑΕΛ! | AEK Fans Blog

Μα, είναι δυνατόν; Η Superleague απέρριψε συγκλονιστική πρόταση της ΑΕΛ!

Written By Juker on Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016 | 10:03 μ.μ.

Τι πρότεινε η διοίκηση της Λάρισας και γιατί το απέρριψε η Λίγκα - Απίστευτος λόγος!Η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν έχει βασικό χορηγό στην φανέλα της και η διοίκηση της ομάδας είχε ζητήσει από την Superleague να βάλει στις εμφανίσεςι της το μήνυμα: "Τα προσφυγόπουλα είναι παιδιά μας".
Κι όμως, όπως ανακοίνωσε η "βυσσινί" ΠΑΕ, η εν λόγω πρόταση απορρίφθηκε από την Λίγκα, καθώς με βάση το σχετικό κανονισμό χαρακτήρισε το εν λόγω μήνυμα ως άκρως πολιτικό(!).


Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΛ:

"Όπως είναι ήδη γνωστό, προκειμένου να διατηρήσει την αξιοπρέπεια και την πλήρη ανεξαρτησία της, η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν υπέκυψε σε ευτελείς οικονομικά προτάσεις για το μέγεθός της, με συνέπεια να παραμείνει χωρίς βασικό χορηγό στη φανέλα της.
Αντ' αυτού αποφάσισε μέσω αυτής να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα για ένα από τα σημαντικότερα κοινωνικά έως και ανθρωπιστικά ζητήματα της εποχής μας, αποτυπώνοντας τη φράση "Τα προσφυγόπουλα είναι παιδιά μας".
Δεδομένου ωστόσο του σχετικού κανονισμού, έκανε γνωστή ως όφειλε την πρόθεσή της στην Super League, η οποία απέρριψε προφορικά και εκ προοιμίου την πρόταση, χαρακτηρίζοντας το εν λόγω μήνυμα ως άκρως πολιτικό!"*sportdog.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2010 - 2018. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn