Header Ads


Unlabelled ΠΟΛΕΜΟΣ Μελισσανίδη με NOVA και Παπαδόπουλο!

ΠΟΛΕΜΟΣ Μελισσανίδη με NOVA και Παπαδόπουλο!


Ο Βασίλης Βέργης αποκαλύπτει ότι το αφεντικό της ΑΕΚ είναι πλέον στα «κάγκελα» με το συνδρομητικό και σήμερα (Τετάρτη) ή αύριο απαντάει με εξώδικο στο… εξώδικο της NOVA απαιτώντας να πάρει η Ένωση «τα χρήματα που δικαιούται».


Σε «πόλεμο» με τη NOVA αποφάσισε να πάει ο Δημήτρης Μελισσανίδης ο οποίος έδωσε εντολή στους συνεργάτες του και σήμερα ή αύριο η ρήξη από την πλευρά της ΑΕΚ θα επισημοποιηθεί με αποστολή Εξωδίκου στο συνδρομητικό κανάλι. Βασική επιδίωξη της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι να πάρει από «τα χρήματα που δικαιούται», δηλαδή ποσά (περίπου 2,8 εκατ. ευρώ) αντίστοιχα με αυτά που βάζουν στο ταμείο τους από τη σύμβαση με τη ΝΟNA o ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός. Ταυτόχρονα οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η ΑΕΚ θα ζητήσει - επιδιώξει να «ανοίξουν» οι «δεύτερες συμβάσεις» που όπως υποστηρίζει έχει το συνδρομητικό με «κάποιες ΠΑΕ και κυρίως μία μεγάλη»!

Ο λόγος που ο Δημήτρης Μελισσανίδης «ανέβηκε» στα… κάγκελα ήταν η αποστολή Εξωδίκου της ΝΟVA στην ΠΑΕ ΑΕΚ, την Δευτέρα λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι με τα Γιάννενα!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά για να δούμε πως έφτασαν τα πράγματα στα άκρα για τις δύο πλευρές. Τη σεζόν που η ΑΕΚ υποβιβάστηκε η διοίκηση της NOVA αποφάσισε να «κόψει» ποσό 1,450 εκατ. ευρώ από την κεντρική διαχείριση της Super League. Όταν η ΑΕΚ επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία τα χρήματα γύρισαν στην κεντρική διαχείριση αλλά… μοιράστηκαν στις ομάδες. Και η Ενωση επί δύο χρόνια παίρνει από το συνδρομητικό λεφτά…. νεοφώτιστης ομάδας, δηλαδή 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως. Γεγονός που αρκετές φορές είχε θέσει η ΠΑΕ στο συνδρομητικό δίχως να υπάρξει κανένα αποτέλεσμα.

Όταν ανέλαβε (επίσημα) στην ΑΕΚ ο Μηνάς Λυσάνδρου ως α’ αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, πραγματοποιήθηκε συνάντηση γνωριμίας του στα γραφεία της ΠΑΕ με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Forthnet Πάνο Παπαδόπουλο, παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη. Εκεί τέθηκε εκ νέου από την ΑΕΚ το θέμα του 1,450 εκατ. ευρώ και η απάντηση που δόθηκε από την πλευρά του κ. Παπαδόπουλου ήταν πως δεν ευθύνεται το κανάλι για το «μοίρασμα» του συγκεκριμένου ποσού αλλά η Super League.

Εν συνεχεία υπήρξε δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο η ΠΑΕ ΑΕΚ σκέφτεται να αντιμετωπίσει «επιθετικά» το ζήτημα, με πιθανή αποστολή εξωδίκου στη ΝΟVA. Aντ’ αυτού όμως, υπήρξε… επίθεση του συνδρομητικού κατά της ΑΕΚ! Την Δευτέρα η ΝΟVA απέστειλε Εξώδικο στην ΠΑΕ ΑΕΚ, επικαλούμενη δικό της Εξώδικο από τις 10 Μαρτίου 2016 (!) και απαντώντας ουσιαστικά σε όσα είχαν ακουστεί στην συνάντηση γνωριμίας με τον Λυσάνδρου. Σε αυτό το Εξώδικο το συνδρομητικό κανάλι επανέλαβε ότι δεν φέρει ευθύνη για τον τρόπο που «μοιράστηκε» το ποσό του 1,450 εκατ. ευρώ και –το κυριότερο- καλεί την ΠΑΕ ΑΕΚ «να μην δημιουργήσει πρόβλημα στη μεταξύ μας συνεργασία». Μάλιστα προειδοποιεί ότι «θα υπάρξουν ποινές και θα ενεργοποιηθούν ρήτρες» αν η Ενωση απειλήσει με τις ενέργειές της την κεντρική διαχείριση!

Αυτό ήταν. Μόλις στην ΑΕΚ έλαβαν το συγκεκριμένο Εξώδικο ο Μελισσανίδης αποφάσισε ότι θα προχωρήσει σε πόλεμο με το συνδρομητικό και τον Πάνο Παπαδόπουλο. Εδωσε εντολή να απαντήσει η ΠΑΕ επίσης με Εξώδικο, το οποίο θα αποσταλεί σήμερα ή αύριο θα ζητάει ανάκληση των προειδοποιήσεων, κατηγορώντας μεταξύ άλλων τη NOVA ότι δεν «επόπτευε ως όφειλε» για το πώς μοιράστηκε το ποσό (1,450 εκατ. ευρώ) που είχε αφαιρεθεί από την κεντρική διαχείριση όταν η Ενωση υποβιβάστηκε στη Γ΄Εθνική.

Είναι ξεκάθαρο πλέον πως ΑΕΚ και NOVA μπαίνουν στα «χαρακώματα», με τον Μελισσανίδη αποφασισμένο να το φτάσει μέχρι τέλους καθώς εκτός των άλλων αισθάνεται προσβεβλημένος από την συμπεριφορά του καναλιού στην ομάδα του.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.