Header Ads


Unlabelled Σωστή η κόκκινη στο ΑΕΚ-Λεβαδειακός λέει ο παρατηρητής

Σωστή η κόκκινη στο ΑΕΚ-Λεβαδειακός λέει ο παρατηρητής


Ο Γιώργος Μπλάνας απέβαλε τον πορτιέρο του Λεβαδειακού στον αγώνα με την ΑΕΚ, με τον παρατηρητή διαιτησίας να τον δικαιώνει σύμφωνα με πληροφορίες. Καλή διαιτησία και στο παιχνίδι του Άρη...


Παρά τις "φωνές" που υπήρξαν από ορισμένους για τη διαιτησία του Μεσσήνιου ρέφερι στο χθεσινό παιχνίδι του ΟΑΚΑ, ο παρατηρητής διαιτησίας του αγώνα τον δικαιώνει στην έκθεσή του. Πέρα από κάποια λάθη που έγιναν σε υποδείξεις φάουλ, η πιο σημαντική απόφαση του Μπλάνα, αυτή της αποβολής του πορτιέρο των Βοιωτών, Ναμάσκο στο 17ο λεπτό, σύμφωνα με πληροφορίες κρίθηκε σωστή από τον παρατηρητή Χρήστο Δαγκλή.

Ο κανονισμός άλλωστε είναι ξεκάθαρος, στη συγκεκριμένη φάση η εστία του Λεβαδειακού έχει μείνει αφύλαχτη, κάτι που σημαίνει ότι εφόσον περνούσε ο παίκτης της ΑΕΚ τον Ναμάσκο θα μπορούσε να σκοράρει. Η απόφαση του διαιτητή να αποβάλλει τον παίκτη δεν επηρεάζεται από την παρουσία αμυντικού λίγα μέτρα πιο δίπλα μιας κι εκείνος δεν έχει πρόθεση να πέσει επάνω στον επιτιθέμενο, αλλά κατευθύνεται προς το τέρμα (Δείτε ΕΔΩ τη φάση).

Από εκεί και πέρα σε ένα άλλο παιχνίδι στο οποίο υπήρξε αρκετός "θόρυβος" για τη διαιτησία, αυτό του Πανελευσινιακού με τον Άρη, επίσης ο παρατηρητής δικαιώνει τον ρέφερι της συνάντησης Γιάννη Νεοφυτιάδη. Συγκεκριμένα η Ελευσίνα διαμαρτυρήθηκε με επίσημη ανακοίνωσή της για πέναλτι κι αποβολή σε τάκλιν εντός περιοχής, αλλά το κόψιμο του παίκτη των "κιτρίνων" ήταν "καθαρό" σύμφωνα με την έκθεση του παρατηρητή Σταύρου Φλώτσιου.

*sdna.gr

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.