Header Ads


Unlabelled Σοκαριστικές λεπτομέρειες από τη ληστεία στο σπίτι του Πατίτο!

Σοκαριστικές λεπτομέρειες από τη ληστεία στο σπίτι του Πατίτο!


Σαν... συντηρητές πισίνας μπήκαν οι πέντε ληστές, έβγαλαν όπλο στη μητέρα του Πατίτο, έδεσαν τον πατέρα του και οκτώ εργάτες και εξαφανίστηκαν με 18.000 ευρώ, ηλεκτρικά είδη και ένα τζιπ Mercedes.


Νωρίτερα διαβάσατε για το σοκ που υπέστη ο Πατίτο Ροντρίγκες όταν ενημερώθηκε πως οι γονείς του έπεσαν θύματα ληστείας, στο σπίτι του στο Λανούς. Η εφημερίδα Clarin φιλοξενεί ρεπορτάζ με απίστευτες λεπτομέρειες για το περιστατικό, αλλά και δηλώσεις του πατέρα του Αργεντινού ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.

Αναλυτικά τονίζει μεταξύ άλλων: Θύματα ήταν οι γονείς του πρώην άσου της Ιντεπεντιέντε και της Εστουντιάντες. Οι κλέφτες μπήκαν στο σπίτι του στο Λανούς, πολύ κοντά στο στάδιο El Porvenir, τους έδεσαν και πήραν ένα βαν γεμάτο πράγματα. Πηγές από την αστυνομία αναφέρουν ότι οι ληστές παρέστησαν τους συντηρητές πισίνας και πήραν περισσότερα από 300.000 πέσος (σ.σ. περίπου 18.000 ευρώ) σε μετρητά, ηλεκτρονικά είδη και μια Mercedes Benz ML320 μαύρη με πινακίδα ΗΝΗ 549.

Ο Λουίς Ροντρίγκες, ο πατέρας του Πατίτο, μίλησε στο Radio La Red για το συμβάν και είπε ότι όλοι είναι καλά: «Σήμερα σε σκοτώνουν για ένα κινητό, ένα ποδήλατο. Δόξα τω θεώ, ήταν πολύ επαγγελματίες. Έμειναν για μια ώρα. Ήξεραν ότι κάναμε εργασίες και ήρθαν ντυμένοι σαν εργάτες».

Ο πατέρας του παίκτη αποκάλυψε ότι πήγαν πολύ νωρίς ντυμένοι στα μπλε και χτύπησαν την πόρτα. Άνοιξε η σύζυγός του, καθώς αυτός και η μητέρα του ήταν ξαπλωμένοι. «Είπε: Είμαι αυτός για την πισίνα. Εκείνη άνοιξε και αμέσως της έβγαλαν όπλο. Της κάλυψαν το κεφάλι, οι υπόλοιποι μπήκαν και άρχισαν να ρωτούν για μένα. Ήμουν στο δωμάτιο, με σήκωσαν από το κρεβάτι και μου έβαλαν χειροπέδες». Στο δωμάτιο της μητέρας του Λούις οι ληστές, που ήταν συνολικά πέντε, δεν μπήκαν.

Στο σπίτι δεν ήταν μόνο οι γονείς και η γιαγιά του παίκτη. Ήταν επίσης περίπου οκτώ με εννιά εργάτες. «Έβαλαν χειροπέδες σε όλους και έκαναν τη δουλειά τους ελεύθερος. Ήρθαν με ρόπαλα και λοστούς. Ήξεραν ότι το σπίτι είχε προστατευτικά«, είπε ο Λουίς Ροντρίγκες και πρόσθεσε: «Τα γύρισαν όλα ανάποδα και πήραν ακόμη και μια γεννήτρια που είχαμε στον κήπο. Ήταν κάποιος έξω για υποστήριξη. Γέμισαν το βαν, άνοιξαν την πόρτα και έφυγαν.

Δόξα τω θεώ δεν τραυματίστηκε κανείς. Ήταν επαγγελματίες. Εδώ, στο Λανούς, δεν έχουμε κάμερες. Θεωρητικά έχουμε 400 με 500 κάμερες, αλλά δεν ξέρω που είναι. Ίσως κάνουν ριάλιτι στο δημαρχείο. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να ζούμε έτσι. Δεν έχει σημασία αν έχεις συναγερμό ή προστατευτικές μπάρες. Σήμερα είναι άχρηστα»... 

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.