Ο Ντίας τους έχει κλέψει την καρδιά | AEK Fans Blog

Ο Ντίας τους έχει κλέψει την καρδιά

Written By Juker on Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2016 | 10:49 μ.μ.

Ο Χόρχε Περέρα Ντίας, το όνομα του οποίου αποκάλυψε το «InstaSport» είναι μία από τις λύσεις που έχει η ΑΕΚ για την επίθεσή της. Η πρώτη και η καλύτερη σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής. Τα δεδομένα για την περίπτωση του Αργεντινού τα αναλύσαμε τις προηγούμενες μέρες.


Το ζήτημα του συμβολαίου με τη Τζοχόρ και των αποδοχών του ποδοσφαιριστή, βρίσκονται προς… εξονυχστική διερεύνηση και είναι αυτά που θα καθορίσουν την τελική απόφαση την οποία θα πάρει ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Διότι όπως γίνεται αντιληπτό για να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή απαιτείται οικονομική υπέρβαση.

Ωστόσο αυτό που φαίνεται να έχει πείσει τους ανθρώπους της ΑΕΚ είναι πως ο Περέιρα Ντίας είναι ο παίκτης που θα δώσει σίγουρα λύση στο γρίφο που λέγεται γκολ. Ως εναλλακτική υπάρχει και η περίπτωση ενός Ευρωπαίου επιθετικού, το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει ακόμα. Όσο για την περίπτωση του Σουηδού Θελίν που πλέον στη Σουηδία λένε ότι δύσκολα θα μείνει στη Μπορντό, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ούτε καπνός, ούτε φωτιά.

Δεν πρέπει πάντως να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να γίνει ένα μικρό… τρικ για το υπόλοιπο της σεζόν. Να γίνει δηλαδή κίνηση για δεξί εξτρέμ (αν βρεθεί μία αναλόγου επιπέδου λύση) και να μείνει η ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι με «καθαρούς» φορ τους Αλμέιδα και Πέκχαρτ και «υπηρεσιακούς» τους Μπακασέτα και Βάργκας. Πρόθεση πάντως είναι να βρεθεί και να έρθει άμεσα επιθετικός.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στην ΑΕΚ ψάχνουν και έναν ακόμα χαφ, ο οποίος θα έχει περισσότερο αμυντικές αρμοδιότητες. Ενός καθαρού «κόφτη» δηλαδή. Αφορμή για αυτή την επιλογή που φέρεται πως έχουν κάνει στην ΑΕΚ είναι η κατάσταση του Αντρέ Σιμόες, ο οποίος κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν θα βγάλει το υπόλοιπο της σεζόν χωρίς προβλήματα. Υπάρχουν μάλιστα σκέψεις του Πορτογάλου να μπει στο χειρουργείο με την πρώτη ευκαιρία για να απαλλαγεί μία καλή από το πρόβλημα στον τένοντα.

Τέλος για τη θέση του αριστερού μπακ θα υπάρξουν εξελίξεις μόνο αν βρεθεί κάτι καλό (σ. σ. η περίπτωση του Τζαβέλλα εξακολουθεί να παίζει), αλλιώς θα αναζητηθεί λύση για τη νέα σεζόν.

*instasport.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2010 - 2018. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn