Header Ads


Unlabelled Τα δεδομένα για ενδεχόμενη επιστροφή Μπαρμπόσα στην ΑΕΚ

Τα δεδομένα για ενδεχόμενη επιστροφή Μπαρμπόσα στην ΑΕΚ


Εντελώς θεωρητικό είναι -τουλάχιστον προς το παρόν- το ενδεχόμενο επιστροφής του Μπαρμπόσα στην ΑΕΚ. Δεδομένου όμως ότι έφυγε σαν φίλος με την ομάδα και τον κόσμο, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. 


Μονάχα σε επίπεδο υποθέσεων (αλλά και ευχών από πολλούς φίλους της ΑΕΚ) υπάρχει στην παρούσα φάση το ενδεχόμενο επιστροφής του Έλντερ Μπαρμπόσα.

Η είδηση ότι ο Πορτογάλος πρόκειται να μείνει ελεύθερος από την Αλ Γουάσλ προκάλεσε εύλογους συνειρμούς ότι μπορει να απασχολήσει την «Ένωση» τον Γενάρη.

Εξάλλου, η προσφορά του στη διετία που φόρεσε τα κιτρινόμαυρα είναι αναμφισβήτητη, όπως και η αναγνώρισή του από τον κόσμο της ομάδας.

Προς το παρόν ωστόσο αυτή η ευχή μεγάλου μέρους των φίλων της ομάδας είναι το μόνο που υπάρχει στον ορίζοντα. Διότι, όπως εξήγησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης, στον σύλλογο υπάρχει πλέον διαφορετικός προπονητής, διαφορετικός τεχνικός διευθυντής και διαφορετικές αγωνιστικές ανάγκες.

Παρόλα αυτά, το γεγονός ότι ο Μπαρμπόσα έφυγε σαν φίλος από την ΑΕΚ και ότι εκείνη δεδομένα ενδιαφέρεται για κάθε ικανό ποδοσφαιριστή που κυκλοφορεί ελεύθερος, αφήνει ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο και δεν επιτρέπει καμία εξέλιξη να αποκλειστεί.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.