Header Ads


Unlabelled ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ: Με Λίβερπουλ και Τότεναμ!

ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ: Με Λίβερπουλ και Τότεναμ!


Η Αγγλία μονοπωλεί το στοιχηματικό ενδιαφέρον και εμείς στηρίζουμε....


Οι Αγγλικές διοργανώσεις μονοπωλούν το ενδιαφέρον και εμείς βλέπουμε την Λίβερπουλ και την Τότεναμ.

Τότεναμ-Χαλ (22:00): Η Τότεναμ εμφανίστηκε κατώτερη των προσδοκιών στο ντέρμπι με την Γιουνάιτεντ και ηττήθηκε δίκαια με 1-0. Μάλιστα η ομάδα του Ποκετίνο έχασε πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ αφού θα μπορούσε να δεχτεί κι άλλα τέρματα.
Η Χαλ σε ματς ροντέο κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3, συνεχίζοντας χωρίς νίκη για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι. Προηγήθηκε στο 27΄με γκολ του Σνόντγκρας, στο 70′ η Πάλας είχε ανατρέψει το εις βάρος της 1-0. Στο 72′ η Χαλ ισοφάρισε εκ νέου για να κάνει μετά από 6 λεπτά νέα ανατροπή σε 3-2. Λίγο πριν τη λήξη του ματς οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα και διαμόρφωσαν το τελικό σκορ. Η Τότεναμ είναι το φαβορί και θέλει να κάνει εμφάνιση ανάλογη με αυτή που έκανε πριν δύο ματς με τη Σουόνσι. Ο άσσος δεν αξίζει σε τόσο χαμηλή απόδοση. Πάμε στον άσσο με χάντικαπ -1 γκολ σε απόδοση 1,62 από την Bet555, στην Bet555 θα βρούμε σχεδόν 400 στοιχηματικές επιλογές στο παιχνίδι Τότεναμ-Χαλ με τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς.

Μίντλεσμπρο-Λίβερπουλ ( 21:45): Η Μίντλεσμπρο έχει να νικήσει τη Λίβερπουλ από το 2002, έκτοτε μετράει 4 ισοπαλίες και 3 ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική αντιμετώπισε τη Σαουθάμπτον εκτός έδρας και ηττήθηκε με 1-0.  Η Λίβερπουλ έχει δύο διαδοχικές γκέλες στο πρωτάθλημα και απόψε θα επιδιώξει να βάλει ένα τέλος. Την Κυριακή αντιμετώπισε στο «Άνφιλντ» τη Γουέστ Χαμ και αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2. Πήρε νωρίς το προβάδισμα με τον Λαλλάνα, αλλά η Γουέστ Χαμ κατάφερε να γυρίσει το εις βάρος τη σκορ πριν το ημίχρονο σε 1-2! Στην επανάληψη και για την ακρίβεια στο 48′ ο Οριγκί ισοφάρισε, όμως η Λίβερπουλ αν και είχε καλές ευκαιρίες να πάρει το ματς δεν τα κατάφερε. Στην 3η θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η ομάδα του «Μέρσεϊσαϊντ» έχοντας 31 βαθμούς σε 15 αγωνιστικές.
Η Λίβερπουλ είναι εξαιρετικά ασταθής αμυντικά αλλά επιθετικά είναι αρκετά δυνατή. Πρώτη μας επιλογή το Γκολ/Γκολ σε απόδοση 1,95 από Bet555, στην Bet555 θα βρούμε σχεδόν 400 στοιχηματικές επιλογές στο παιχνίδι Μίντλεσμπρο-Λίβερπουλ με τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς.

Μπες στο Stoiximaview για περισσότερες προβλέψεις και περισσότερα Ταμεία 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.