Header Ads


Unlabelled Στην ομάδα της καρδιάς του

Στην ομάδα της καρδιάς του


Έναν λόγο παραπάνω έχει ο Μελικιώτης να «πετάει» στα σύννεφα για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ.


Το στίγμα του στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχει ήδη προλάβει να το αφήσει. Και ας είναι μόλις 20 χρονών. Έχει ήδη προλάβει να δείξει πόσα μπορεί να κάνει με το ταλέντο του.

Αυτά άλλωστε ήταν που εντόπισαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ και έσπευσαν με συνοπτικές διαδικασίες να τον «αρπάξουν» ακόμα και μέσα από τα χέρια του ΠΑΟΚ.

Όμως για τον Δημήτρη Μελικιώτη, όλο αυτό που γίνεται, δεν είναι απλώς μια μεγάλη δικαίωση και ένα σπουδαίο βήμα για την καριέρα του. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Ένα όνειρο ζωής. Βλέπετε, ο 20χρονος επιθετικός δεν μετακομίζει μόνο και απλώς σε μια μεγάλη ομάδα. Πάει στην ομάδα της καρδιάς του. Στην ομάδα που είχε μέσα στην οικογένεια του από μικρό παιδί. Και αυτός είναι ένας παραπάνω λόγος, να «πετάει» στα σύννεφα γι αυτή την εξέλιξη.

Βεβαίως είναι δεδομένο πως ο πρώτος και σημαντικότερος λόγος που η ΑΕΚ έσπευσε να αποκτήσει τον Μελικιώτη, δεν έχει να κάνει με την… κιτρινόμαυρη καρδιά του, αλλά με τα ταλαντούχα πόδια του. Στην Ένωση πιστεύουν πολύ στον 20χρονο. Και γι αυτό θέλουν να επενδύσουν πάνω του.

Όμως το γεγονός πως προέρχεται από ΑΕΚτζίδικη οικογένεια, έχει την σημασία του.

*enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.