Header Ads


Unlabelled «Δένει» τον Ντίξον με συμβόλαιο...ηγέτη!

«Δένει» τον Ντίξον με συμβόλαιο...ηγέτη!


Δεν φεύγει από την ΑΕΚ ο Αμερικανός παικταράς, ο οποίος υπογράφει το νέο συμβόλαιό του εν καιρο.


Από την πρώτη στιγμή που φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα έκανε… κλικ σε όλους εντός ΑΕΚ. Από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Μάκη Αγγελόπουλο, ως και τον τελευταίο… φροντιστή εντός των τειχών. Ο Μάικλ Ντίξον έχει καταφέρει να γίνει πολύ αγαπητός τόσο εντός της ομάδας, όσο και στις τάξεις του κόσμου και ήδη δεν είναι λίγοι αυτοί που επιθυμούν να παραμείνει στα κιτρινόμαυρα ο παίκτης και τα επόμενα χρόνια.

Τον… σφυγμό του κόσμου τον αφουγκράζεται στο ακέραιο η διοίκηση. Αυτό γιατί όπως διαβάσατε μέσα από το enwsi.gr οι διαδικασίες για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών ξεκίνησαν και βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Από τη μία ο παίκτης «γουστάρει» που φορά τα κιτρινόμαυρα και αγωνίζεται για χάρη της Βασίλισσας, κάτι το οποίο έχει επισημάνει πολλάκις κατά το παρελθόν. Από την άλλη και στην ΑΕΚ είναι πολύ χαρούμενοι με την στάση του, αλλά και με τον τρόπο που αγωνίζεται. Έτσι, αναμένεται να προχωρήσουν άμεσα οι συζητήσεις, ώστε το deal να κλείσει με… happy end!

Το deal θα είναι πολύ καλύτερο από το υπάρχον συμβόλαιο του παίκτη, ο οποίο θα χριστεί και τυπικά ως ο… ηγέτης του συνόλου και ο παίκτης γύρω από τον οποίο θα «χτιστεί» η ΑΕΚ των επόμενων ετών!

*enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.