Header Ads


Unlabelled Φουλάρει για μεταγραφές η ΑΕΚ, στην αντεπίθεση ο «Τίγρης» - Αυτούς θέλει να φέρει τον Γενάρη!

Φουλάρει για μεταγραφές η ΑΕΚ, στην αντεπίθεση ο «Τίγρης» - Αυτούς θέλει να φέρει τον Γενάρη!


Στην Ένωση περιμένουν… πώς και πώς τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, καθώς ήδη έχουν πάρει τις αποφάσεις τους. Διαβάστε τι έχει ζητήσει ο Μελισσανίδης και ποιοι έρχονται!


Δεν υπάρχει αμφιβολία πως όλοι οι φίλαθλοι της ΑΕΚ συμφωνούν στο ότι η ομάδα χρειάζεται οπωσδήποτε προσθήκες σε θέσεις-κλειδιά ενόψει του Ιανουαρίου προκειμένου να βελτιώσει την εικόνα της και να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες έχουν απομείνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αυτό το γνωρίζουν πρώτοι και οι άνθρωποι του συλλόγου, κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε και στη συνάντηση που είχαν την Παρασκευή ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς με θέμα τα μεταγραφικά. Οι δυο άνδρες συμφώνησαν πως η ομάδα θα είναι ιδιαιτέρως δραστήρια στο μεταγραφικό παζάρι του χειμώνα, καθώς έχει παρθεί η απόφαση να προχωρήσει σε τουλάχιστον δυο προσθήκες.

Πρώτα απ’ όλα, η μια επιβεβαιωμένη μεταγραφή θα είναι στη θέση του αμυντικού χαφ, όπου η ανάγκη ενίσχυσης έχει φανεί από την αρχή της σεζόν. Οι Σιμόες-Γιόχανσον έχουν ως μπακ-απ μόνο τον νεαρό Γαλανόπουλο και τον Λαμπρόπουλο, του οποίου η φυσική θέση είναι στόπερ. Η μεταγραφή αυτή τρέχει ήδη και πιθανότατα θα είναι η πρώτη χρονικά. Πολύ κοντά στον Δικέφαλο φέρεται να είναι ο Αστρίτ Ατζάρεβιτς, ο οποίος ίσως ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Από εκεί και πέρα, έχει αποφασιστεί ότι θα γίνει κίνηση για επιθετικό. Ο Αλμέιδα απογοητεύει παρά τις προσδοκίες που υπήρχαν από αυτόν και στην ΑΕΚ θεωρούν ότι δεν μπορούν στον Πέκχαρτ ή στον Αραβίδη για τη θέση του βασικού φορ. Άρα, θα ψάξουν για επιθετικό πρώτης γραμμής.

Επίσης, είναι πολύ πιθανό να γίνει και τρίτη μεταγραφή, ανάλογα όμως με τις αποχωρήσεις. Οι Μελισσανίδης-Μαϊστρόροβιτς συμφώνησαν πως όποιος φύγει τον χειμώνα θα αντικατασταθεί. Όπως έχουν τα πράγματα, υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι τόσο ο Πλατέλλας που δεν υπολογίζεται από τον Μοράις όσο και ο Βάργκας που επιθυμεί να συνεχίσει αλλού την καριέρα του (φέρεται να έχει πρόταση από ομάδα της πατρίδας του, αλλά ο ίδιος ψάχνεται για Βέλγιο). Συνεπώς, δεν είναι καθόλου απίθανο η Ένωση να αναζητήσει προσθήκη και στις θέσεις των εξτρέμ!

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.