Header Ads


Έφοδος Μελισσανίδη στην ΚΕΔ!

Έφοδος Μελισσανίδη στην ΚΕΔ!


Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκανε... έφοδο στα γραφεία της ΕΠΟ και τα έψαλλε στην ΚΕΔ για την αλλοίωση αποτελέσματος από διαιτητικά σφάλματα κατά της ΑΕΚ.


Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πήγε στα γραφεία της ΕΠΟ και τα... έχωσε στον Τριτσώνη και τον Κουκουλάκη για τους ορισμούς και το νέο διαιτητικό σφάλμα που στέρησε από την ΑΕΚ δύο βαθμούς στην χθεσινή αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο «Τίγρης» ζήτησε ισονομία από τους ρέφερι και τόνισε στην ΚΕΔ πως η Ένωση πέφτει συνεχώς θύμα από ανθρώπινα μεν σφάλματα των διαιτητών, αλλά αλλοιώνουν τα αποτελέσματα της.

Ο Μελισσανίδης θέλει να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι άνθρωποι που επηρεάζουν τα αποτελέσματα των κιτρινόμαυρων μετά και τη νέα αλλοίωση αποτελέσματος στο παιχνίδι με τους Ηπειρώτες.

Στην οικογένεια της ΑΕΚ υπάρχει η αίσθηση πως δεν είναι μόνο το χθεσινό παιχνίδι που έγινε αλλοίωση αποτελέσματος κατά της ομάδας, αλλά υπάρχουν και άλλα.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν αγανακτισμένος μετά τη λήξη του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και στις 11 το πρωί επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Επιτροπής Εξομάλυνσης, Γιάννη Δρόσο ζητώντας να δει Τριτσώνη και Κουκουλάκη.

Ο κύριος Δρόσος μετέφερε το αίτημα του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ και εν συνεχεία ενημερώθηκε ο Μελισσανίδης και μετέβη στα γραφεία της ΕΠΟ.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.