Header Ads


Unlabelled Το πρώτο «άκυρο» στον Ουζουνίδη για τον άσο που θέλει σαν τρελός στον ΠΑΟ - Πάει για ...Μπακασέτα!

Το πρώτο «άκυρο» στον Ουζουνίδη για τον άσο που θέλει σαν τρελός στον ΠΑΟ - Πάει για ...Μπακασέτα!


Παρότι είναι ψηλά στη λίστα του κόουτς, η μεταγραφή δε γίνεται για άλλους λόγους. Το δεύτερο ελληνικό όνομα που δεν «παίζει» και ο πραγματικός στόχος! Αποκάλυψη τώρα!


Ο Παναθηναϊκός θα πάει δεδομένα για 3-4 προσθήκες το Γενάρη, όπως αποφασίσθηκε στην πρόσφατη σύσκεψη Γιάννη Αλαφούζου - Μαρίνου Ουζουνίδη, με αποτέλεσμα τις τελευταίες ώρες να έχει φουντώσει η ονοματολογία για τους υποψήφιους στόχους του Τριφυλλιού.

Μάλιστα, οι περισσότερες περιπτώσεις παικτών που έχουν διαρρεύσει στον Τύπο προέρχονται από την εγχώρια αγορά, μιας και είναι επιθυμία του Έλληνα προπονητή να τονωθεί το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα.

Ένα από τα ονόματα, λοιπόν, ακούστηκε πολύ έντονα σήμερα ήταν κι αυτό του Δημήτρη Κουρμπέλη του Αστέρα Τρίπολης. Ο παίκτης αρέσει όντως πολύ στο νέο τεχνικό του Τριφυλλιού, ωστόσο είναι πολύ δύσκολο (έως απίθανο) να γίνει κάτι με τον Παναθηναϊκό και μάλιστα υπάρχουν προφανείς λόγοι που εμποδίζουν τη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Αρχικά, να πούμε ότι είναι αδύνατον οι Πράσινοι να προσεγγίσουν την ομάδα του Γιώργου Μποροβήλου και μπουν στη διαδικασία να διαπραγματευτούν μαζί του για την αγορά παίκτη. Είναι λογικό, βεβαίως, γιατί δεν παίζει το συγκεκριμένο σενάριο. Αλλά ακόμα κι αν υπήρχε μια πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο, είναι αδιανόητο ο Παναθηναϊκός να δώσει σε αυτή τη φάση τα 800.000 ευρώ που ζητάει ο Αστέρας για τον αρχηγό του, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2019.

Επιπλέον, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Δημήτρης Κουρμπέλης ανήκει στο γραφείο μάνατζερ του Γιάννη Ευαγγελόπουλου, εκεί που άνηκε μέχρι νεοτέρας και ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ωστόσο, ο συγκεκριμένος ατζέντης "χώρισε"με τον μέχρι πρότινος συνεργάτη του, Ντίνο Διαμαντόπουλο (και Φώτη Δημητριάδη), ο οποίος αποχώρησε από το γραφείο, πηγαίνοντας αυτός τελικά τον Έλληνα τεχνικό στον Παναθηναϊκό. Εξ ου και οι φωτογραφίες με τον Μπρούνο Τσιρίλο, νέο συνεργάτη του Ντίνου Διαμαντόπουλου, στην επίσημη παρουσίαση του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Από εκεί και πέρα, δε φαίνεται να υπάρχει καμία βάση και στα όσα κυκλοφόρησαν για τον Πέτρο Ορφανίδη. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δε θέλει δεκάρι, αλλά και να ήθελε, δε θα πήγαινε σε έναν παίκτη που καλά-καλά δεν αγωνίζεται στην Ξάνθη. Ο τεχνικός του Τριφυλλιού θέλει άλλου είδους μέσο με εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα επιθυμούσε να φέρει στον Παναθηναϊκό έναν παίκτη όπως ήταν ο Μπακασέτας στον Πανιώνιο. Να μπορεί, δηλαδή, να παίξει πιο ψηλά από τα χαφ, κοντά στον επιθετικό και να έχει επαφή με τα δίχτυα.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.