Header Ads


Unlabelled Με αυτήν την ατάκα θα διώξει ο Μελισσανίδης τον Αραβίδη (ΦΩΤΟ)

Με αυτήν την ατάκα θα διώξει ο Μελισσανίδης τον Αραβίδη (ΦΩΤΟ)


Το «Κον-troll και σουτ» αποκαλύπτει τον διάλογο μεταξύ των δύο ανδρών που κανείς δεν κατάλαβε στη χριστουγεννιάτικη εορτή της ΑΕΚ.


Ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής της ΑΕΚ στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ. Εξαιτίας της αποβολής του, η Ένωση έπαιξε για 80 λεπτά με 10 παίκτες ζημιώνοντας την ομάδα του και όσοι ξέρουν από ΑΕΚ γνωρίζουν, ότι ο Αραβίδης «τελείωσε» από μόνος του τον εαυτό του στην ομάδα. Γιατί το κλίμα ήταν ήδη τεταμένο γύρω του και με την κουτουλιά στον Μπέριο το... έφαγε ο γάιδαρος.
Αυτό φάνηκε και στη χριστουγεννιάτικη εορτή της ΑΕΚ. Ο 29χρονος επιθετικός είχε ζητήσει προηγουμένως συγγνώμη από τους συμπαίκτες του. Αυτό δεν έφτανε. Άλλωστε το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού και αυτή ήταν η τρίτη φορά που ο Αραβίδης υπέπιπτε σε παράπτωμα.

Ο Μελισσανίδης φυσικά δεν είναι διατεθειμένος να του το συγχωρέσει. Στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ τα είχε πάρει στο κρανίο με την απαράδεκτη ενέργεια του ποδοσφαιριστή της ομάδας του, ο οποίος μέχρι το καλοκαίρι ήταν από τα πιο αγαπημένα του παιδιά στον σύλλογο.
Πόντιος γαρ ο Άραβας, τον είχε σαν παιδί του.

Στην εκδήλωση της Τρίτης οι ματιές τους διασταυρώθηκαν ελάχιστα, με το βλέμμα του «τίγρη» να διαπερνά αυτό του ποδοσφαιριστή, κάτι που φάνηκε και στο στιγμιότυπο που ο ηγέτης της ΑΕΚ περνούσε από κάθε τραπέζι, τσούγκριζε με όλους τους παίκτες και έδινε ευχές.

Στο τσούγκρισμα η μεταμέλεια φαίνεται στο πρόσωπο του Αραβίδη και η αυστηρότητα σε αυτό του Μελισσανίδη. Ο τελευταίος ξεστόμισε μια ακαταλαβίστικη φράση με τον παίκτη να απαντά με τον ίδιο κώδικα επικοινωνίας. Η στήλη «Κον-troll και σουτ» αποκαλύπτει τί είπε ο «τίγρης» στον «Άραβα».


Μετάφραση:
Μελισσανίδης: Ρε συ, σήμερα τσουγκρίζουμε και πίνουμε. Αύριο, άντε χάσου από εδώ.
Αραβίδης: Πρόεδρε, δώσε τόπο στην οργή! Συγγνώμη, έσφαλα.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

1 σχόλιο:

  1. Re paidia den iparxi leksi signomi sta pontiaka osa leksika kai na psaksete giati pistevoun oti einai alanthasti kai gia afto pote den zitane signomi para mono sinxoresi zitane...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.