Header Ads


Unlabelled Πιο κοντά από ποτέ: Μένει ελεύθερος και τον ανακοινώνει η ΑΕΚ!

Πιο κοντά από ποτέ: Μένει ελεύθερος και τον ανακοινώνει η ΑΕΚ!


"Τελειωμένη" παρουσιάζεται η περίπτωση του παικταρά που θα έρθει να καλύψει την θέση του επιθετικού στην "Ένωση"! Ποιος "παίζει" για τα εξτρέμ;


Η μεταγραφική ενίσχυση είναι κύριο μέλημα των ανθρώπων της ΑΕΚ τον Ιανουάριο και, ήδη, το ενδιαφέρον έχει εστιαστεί σε δύο θέσεις, αυτή του επιθετικού και αυτή του εξτρέμ.

Όσον αφορά στην περίπτωση του επιθετικού, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η "Live Sport", ο Χόρχε Περέιρα Ντίας αποτελεί διακαή πόθο των Κιτρινόμαυρων και φαίνεται πως ο "γάμος" ανάμεσα στους δύο είναι προ των πυλών.

Ο Ντίας αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Τζοχόρ της Μαλαισίας, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα αξιώσει χρήματα, ωστόσο υπάρχει στη μέση το θέμα του συμβολαίου του.

Κι αυτό επειδή είναι αρκετά μεγάλο, θα πρέπει να βρεθεί η "χρυσή" τομή με την ΑΕΚ, που δεν είναι διατεθειμένη να καλύψει τη… χασούρα του ποδοσφαιριστή.

Αυτόν θέλει για εξτρέμ

Για την θέση του εξτρέμ η "Ένωση" εξετάζει την περίπτωση του Ναμπίλ Μπαχούι του Αμβούργου, ωστόσο ο δανεισμός του θα προχωρήσει μόνο αν οριστεί και οψιόν αγοράς.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.