Header Ads


Unlabelled Ποιος Βουγιούκας; Αυτό είναι το "μπαμ" της ΑΕΚ που θα τους ξαφνιάσει όλους και θα σκάσει σε δύο μήνες!

Ποιος Βουγιούκας; Αυτό είναι το "μπαμ" της ΑΕΚ που θα τους ξαφνιάσει όλους και θα σκάσει σε δύο μήνες!


Η περίπτωση του Έλληνα σέντερ δεν προχωράει για την Ένωση, ωστόσο οι Κιτρινόμαυροι στοχεύουν πια σε άλλη λύση που αν μη τι άλλο θα προκαλέσει εντύπωση! Διαβάστε γιατί...


Ο Ίαν Βουγιούκας θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα για οικογενειακούς λόγους, αλλά πάνω από όλα βάζει την επαγγελματική του κατάσταση.

Στη Λοκομοτίβ Κουμπάν περνάει καλά πλέον, πληρώνεται κανονικά και δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος για να φύγει, ή να ...υποχρεώσει τους Ρώσους να τον διώξουν, όπως αρχικά είχε στο μυαλό του.

Η ΑΕΚ τον θέλει πολύ, αλλά είναι απίθανο να τον πάρει με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Έτσι, θα καταφύγει σε λύση ξένου για να αντικαταστήσει τον απογοητευτικό Φάλκερ.

Ωστόσο, στην Ένωση δεν έχουν ξεγράψει και την περίπτωση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη! Οι Κιτρινόμαυροι θα περιμένουν να λήξει το δίμηνο συμβόλαιο του Έλληνα σέντερ στην Κίνα και μετά σκοπεύον να ξανασυζητήσουν μαζί του.

Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ είχε προχωρημένες επαφές με τον παίκτη πριν προκύψει το ενδιαφέρον από την Ασία, ενώ το περασμένο καλοκαίρι είχε γίνει ολόκληρο σήριαλ η αποχώρησή του από την ομάδα.

Πλέον, στην Ένωση φαίνεται ότι έχουν καταλάβει το λάθος τους με τον Έλληνα σέντερ και είναι διατεθειμένοι να τον περιμένουν να γυρίσει για να τον εντάξουν ξανά στο δυναμικό τους.

Μία προσθήκη, βέβαια, που την έχουν μεγάλη ανάγκη και αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις στον Γιούρι Ζντοβτς.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.