Το συμβόλαιο Ντίξον και οι λεπτομέρειές! | AEK Fans Blog

Το συμβόλαιο Ντίξον και οι λεπτομέρειές!

Written By Juker on Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016 | 6:04 μ.μ.

Όπως σας είπαμε η ΑΕΚ και ο Μάικλ Ντίξον άρχισαν επαφές για το νέο του συμβόλαιο, ώστε να παραμείνει χρόνια στην ΑΕΚ.


Οι επαφές ξεκίνησαν από μέρες πριν μεταξύ της ΑΕΚ και την πλευρά του Μαίκλ Ντίξον. Η πλευρά της Ένωσης έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της προς την πλευρά του παίχτη ότι επιθυμεί να υπογράψουν το νέα συμβόλαιο, ώστε να παραμείνει παίχτης της ΑΕΚ και για τα επόμενα χρόνια.

Σήμερα υπήρξε και το ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές όπου συμμετείχε ο Αμερικάνος ατζέντης του Ντίξον μέσω τηλεφώνου και ο μάνατζερ του που βρίσκεται στην Ελλάδα και ήρθαν σε προφορική συμφωνία.

ΑΕΚ και Ντίξον θα υπογράψει νεό συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών (έως το 2019). Το συμβόλαιο θα περιλαμβάνει ειδική ρήτρα με by-out για ομάδα του NBA και της Euroleague. Το πόσο αυτό που συμφωνήθηκε είναι πολύ υψηλό και σε τέτοια περίπτωση η Ένωση θα βάλει στα ταμεία της ένα πάρα πολύ σημαντικό ποσό.

Φυσικά υπάρχουν ακόμα τρεις εκκρεμότητες. Η πρώτη είναι κάποιες τελευταίες τροποποιήσεις από τον ατζέντη του παίχτη και μετά θα στείλει το συμβόλαιο ώστε να πέσουν οι υπογραφές. Το οικονομικό και οι όροι έχουν συμφωνηθεί, ενώ οι ανακοινώσεις θα βγουν πριν μπει το 2017.

*aekbcfans.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2010 - 2018. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn